Разкриха цялата истина за сватбата на Христо Сираков и Биляна!

https://goreshto.net/novini/razkriha-cyalata-istina-za-svatbata-na-hristo-sirakov-i-bilyana/49263 Goreshto.net
Разкриха цялата истина за сватбата на Христо Сираков и Биляна!

Бизнесменът Христо Сираков не бърза със сватбата току-така!

Разкриха цялата истина за сватбата на бизнесмена милионер Христо Сираков и плеймейтката Биляна Евгениева. Оказа се, че Ицо Стоте манекенки далеч не се жени толкова бързо просто, защото е лудо влюбен, пише вестник "Всеки ден".

Причината Христо Сираков и Биляна Евгениева да насрочат сватбата и да бързат да оповестят новината е, че красавицата с безкрайно дълги крака е бременна. Това станало ясно още по време на годежа им, когато гостите забелязали нетипично за Биляна коремче под тясната й рокля. Нещо, което тя не би си позволила, без реална причина - демек бременност.

[caption id="attachment_3768" align="alignright" width="300"]Христо Сираков ще става баща за трети път?! Христо Сираков ще става баща за трети път?![/caption]

В свое интервю по телевизията двамата не отрекоха вероятността да имат дете, като Биляна заяви, че с готовност би родила дете на Христо Сираков. С което още повече затвърдиха предположенията, че подготвят почвата за съобщаване на голямата новина.

Някак странно беше, че точно Христо Сираков направи тази толкова важна крачка в живота си толкова бързо. Годежът му с Биляна бе буквално експресен, а вестта за сватбата още повече. Няма как причината да е друга, още повече, че той винаги се е пазел и не е бързал да се обвързва сериозно, дори и когато е бил влюбен, коментират близки до бизнесмена.

И настояват, че единствената причина за скоропостижната сватба е бъдещото дете, с което Биляна ще го дари. Припомняме, че тя вече има един син, а той също има две деца от предишните си бракове.

)

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.