Разкритие: Генка Шикерова на тайна среща в ресторант!

https://goreshto.net/novini/razkritie-genka-shikerova-na-tayna-sreshta-v-restorant/49339 Goreshto.net
Разкритие: Генка Шикерова на тайна среща в ресторант!

Генка Шикерова бе засечена да обядва и да води таен разговор в столичен ресторант!

В елитен, но закътан столичен ресторант бе забелязана водещата на Би Ти Ви Генка Шикерова. Тя бе на очевидно тайна среща, но мъжът до нея не беше мистериозно гадже, а устатият й колега Георги Коритаров.

Двамата седяха на усамотена маса и очевидно обсъждаха важни бизнес дела, пише агенция Пик. Коритаров пристигнал в ресторанта пръв и почакал идването на колежката му около десетина минути. Генка Шикерова пък дошла сама, без служебния автомобил и полагащия й се шофьор. Тя влезла и веднага се запътила към Георги Коритаров.

[caption id="attachment_4347" align="alignright" width="300"]Генка Шикерова очевидно опитва да привлече Коритаров в Би Ти Ви Генка Шикерова очевидно опитва да привлече Коритаров в Би Ти Ви[/caption]

Двамата отделили съвсем малко време, за да поръчат разни специалитети за обяд, след което потънали в интересния разговор. През цялото време се чувало как Генка Шикерова обяснява на Коритаров колко прекрасно се работи в телевизия Би Ти Ви и как журналистите там имат пълна свобода да изказват мнение и да разгръщат идеите си.

Седящи наблизо източници са категорични, че Генка Шикерова има за задача да привлече Георги Коритаров в редиците на Би Ти Ви, а от разговора станало ясно, че той е на път да се съгласи.

Тепърва ще разберем дали бременната Генка Шикерова ще изпълни мисията на ръководството си, а и какво предаване ще бъде предоставено на Георги Коритаров ако той действително се превърне в новия кадър на телевизията.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.