Разкритие: Велко Кънев написал нещо на листче точно преди смъртта си

https://goreshto.net/novini/razkritie-velko-kanev-napisal-neshto-na-listche-tochno-predi-smartta-si/49438 Goreshto.net
Разкритие: Велко Кънев написал нещо на листче точно преди смъртта си

Велко Кънев трогна България с предсмъстните си думи, които излязоха наяве!

Великият актьор Велко Кънев вече не е сред нас от почти 3 години, но България винаги ще се сеща за него, защото той остава наистина вечен за всички българи. В последните си мигове Велко не можеше да говори, тъй като ракът на гласните струни му беше отнел изцяло гласа, но в болницата той е написал нещо на листче, което може да трогне всеки човек.

"Щастлив съм, че не ми отнеха зрението, а само гласа, защото успях да видя моето внуче." - е написал пред своите близки Велко Кънев.

[caption id="attachment_5132" align="alignright" width="300"]Велко Кънев издъхна, мислейки за внучето си... Велко Кънев издъхна, мислейки за внучето си...[/caption]

Думите на големия актьор, до които Goreshto.net успя да стигне с много усилия, са били пазени в тайна, защото семейството на Велко Кънев не искаше да се шуми много около смъртта му. Актьорът преживя истински ад преди да почине. Той се бори с рака цели 4 години, но накрая не успя да остане сред нас.

Така Велко Кънев си отиде от света на 63-годишна възраст, но дори и в края на живота си той е виждал само радостта в него, а именно появата на своето внуче. Поклон пред този велик актьор и човек!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.