Размаза го: Потресената Преслава разкри срамната истина за Цуни! (ще се кае, че е влязъл във Вип Брадър - виж тук)

https://goreshto.net/novini/razmaza-go-potresenata-preslava-razkri-sramnata-istina-za-cuni-shte-se-kae-che-e-vlyazal-vav-vip-bradar-vizh-tuk/50012 Goreshto.net
Размаза го: Потресената Преслава разкри срамната истина за Цуни! (ще се кае, че е влязъл във Вип Брадър - виж тук)

Преслава не може да повярва на ушите си след това, което чу от устата на Цуни!

Цветелин Маринов - Цуни горко ще се кае, че е прекрачил прага на Вип Брадър 2017. Защото вместо големия мъжкар, той излезе тотален смешник в очите на цяла България. Особено след присмеха на Преслава, чието име самият той намеси в "играта". Както повечето от нас видяха, Цуни се разприказва пред журналиста Антон Стефанов за "жените" в живота си, връзките си с известни хубавици и прочие. Безспорно най-яркият образ от всички дами бе този на поп фолк кралицата Преслава. Разбира се, Цуни не излъга директно, че е имал връзка с Преслава, тъй като отлично знае какво ще последва. Заяви обаче, че тя го харесвала много и ако не била неговата неувереност като към звезда, двамата са щели да станат гаджета. "Преслава ме е канила много пъти на свои участия, на екскурзии в Дубай, което означава, че ме харесва. Или поне ме харесваше преди, защото сега сме само приятели", обясни се като ученик Цветелин Маринов. Е да, ама не! Източници от най-близкото обкръжение на Петя от Добрич разкриха, че тя е останала меко казано потресена от чутото снощи. Избухнала в такъв кикот, че и Антон Стефанов не се смя толкова на шеф Петров за кулинарните му трактати. "Каква връзка бе, хора?! Какви пет лева?! Аз ли съм луда, на друга планета ли съм попаднала?!... Цуни?!... Та аз на Цуни като на мъж не съм гледала никога, камо ли като на потенциален любовник. Дори не сме и близки приятели, а просто добри познати. Къде съм го канила, какъв Дубай... Ще взема да се прегледам", заявила ошашавената Преслава пред приятелите си. Оказва се, че истината е тотално различна. Цветелин Маринов не само се е осмелил да я сваля, но дори на моменти е минавал границата. След като съобщенията му по телефона и в мрежата досадили яко на Преслава обаче, тя директно го отрязала. В прав текст и съвсем по мъжки. "Знаете, че Преси не е лигла, а мъжко момиче. Така му го рекна, че онзи онемя. И, естествено, после престана да нахалства", коментират източниците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.