Разтърсващо: Краят на Георги Христов шокира България! (певецът направи болезнена изповед)

https://goreshto.net/novini/raztarsvashto-krayat-na-georgi-hristov-shokira-balgariya-pevecat-napravi-boleznena-izpoved/49767 Goreshto.net
Разтърсващо: Краят на Георги Христов шокира България! (певецът направи болезнена изповед)

Георги Христов и изповедта му трогнаха хиляди българи!

Той е Георги Христов. Един от най-големите певци на България от десетилетия насам. Надарен с гениален талант и глас, великият изпълнител за пореден път разтърси държавата. За жалост обаче, този път не с песните си, а с истината за себе си. Георги Христов направи изненадваща изповед, в която на практика се сбогува сам със себе си. Георги Христов "изпрати" Георги Христов, за да посрещне на негово място непознат и за самия себе си човек. Пред многобройните си почитатели в социалната мрежа, певецът с болка призна, че вече не е това, което е бил. "Край! Старият Георги Христов го няма вече. Преди бях добър, помня това. Но вече не. Вече не съм", изповяда се изпълнителят на "Черно и бяло", "Нямам нужда от много приятели", "Илюзия" и други. Всъщност точно заглавието на песента "Илюзия" е показателно за него и живота му от няколко години насам. Христов отдавна се е скрил от обществеността и то съвсем целенасочено. Защото същата тази общесвеност го разпъва на кръст периодично. Само малък пример за "инквизицията" спрямо него е позорното отношение на Катя и Здравко от "Ритон" по време на престоя им във Вип Брадър. Където дуетът изрече нечувани и гнусни неща за своя колега. "Георги е крайно чувствителна натура. А те не спряха да ръфат от месата му. Под "те", не визираме само "Ритон", а всички жълти медии, клюкари, завистници и интриганти. Каква ли не помия се изливаше върху името му досега. При все, че единственото, което той прави, е да твори и да радва хората. Как да не се отдръпне и как да не зачеркне този народ и страната си ако щеш", коментират близки до обкръжението му източници. И добавиха, че старият Георги Христов вече наистина го няма. Унищожен е, при това от собствената си родина. Надяват се, че ще продължи винаги да прави това, за което е орисан. А именно да пее и да докосва сърцата на публиката. Последната обаче може и да не се окаже българска.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.