Разтърсващо! Синът на Нана разплака България!

https://goreshto.net/novini/raztarsvashto-sinat-na-nana-razplaka-balgariya/49173 Goreshto.net
Разтърсващо! Синът на Нана разплака България!

Синът на Нана трогна всички българи с любовта към майка си!

Синът на Нана разплака България с огромната си любов към своята майка. Малкото момченце е било неотлъчно до Нана по време на дългата и тежка битка с рака, но е слушало много и не се е предало нито за момент.

"Мама е болна. Но ще се излекува. Феята ще й помогне", през сълзи говорело малкото момченце всеки ден, когато отворело очички от сън. Това разказа в интервю самата Нана Гладуиш и не скри, че едва е сдържала сълзите си като гледала болката на единственото си дете, разбра Goreshto.net.

Nana-Gladuish-i-sin-Въпреки това обаче тя трябвало да му вдъхне кураж и увереност. Затова постоянно ме повтаряла, че както Феята на зъбките ще му донесе ново и здраво зъбче, вместо млечното, така и друга добра Фея ще излекува мама и на мястото на падналата й коса ще постави нова, много по-красива.

Така, с много нежност и сила на волята, Нана успяла да запази вярата на сина си, който и тогава, и сега е най-голямата й опора и жажда за живот.

Последният път, в който синът й плакал, бил от щастие, че тя се е излекувала.

"Щастлива съм. Камък ми падна от душата, но и все още не мога да се почувствам напълно спокойна. След последните изследвания отново ме обзе страх. Винаги е така и предполагам, че така ще продължи да бъде. След такова ужасно преживяване, зрънцето страх остава завинаги", признава чаровната и борбена Нана пред агенция ПИК.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.