Развоня се: Ето коя е истинската причина Мария да си обере крушите от Вип Брадър! (зрители бълват бесни)

https://goreshto.net/novini/razvonya-se-eto-koya-e-istinskata-prichina-mariya-da-si-obere-krushite-ot-vip-bradar-zriteli-balvat-besni/50039 Goreshto.net
Развоня се: Ето коя е истинската причина Мария да си обере крушите от Вип Брадър! (зрители бълват бесни)

Мария напусна Къщата на Вип Брадър уж заради щерка си Марая!

Снощните елиминации на Вип Брадър 2017 оставиха зрителите с отворени усти от изненада. Причината бе неочакваното напускане на Мария, която излезе от формата по собствено желание. Ден по-рано пайнерката поиска среща с Големия брат в Изповедалнята, която бе излъчена снощи. А публиката стана свидетел на "трогателната" изповед на старозагорката, която се затръшка за дъщеричката си Марая. Мария се впусна в обяснителен режим за това как детето й липсва ужасно и как двете не са се разделяли никога за толкова време. Тя шашна всички и като заяви, че не е приела седмичните срещи с щерка си, които Биг Брадър позволява на всички съквартиранти. Извинението за това бе, че Нови хан не е място за малко дете като Марая. И така натътък, и така нататък, и така нататък... Сигурни сме, че повечето от вас добре са чули какви ги каканиже чалгаджийката. Истината обаче се оказа друга. Тя излезе наяве днес и така се размириса, че чак завоня. На измама... Защото източници от кухнята на медията разкриха, че Мария е напуснала Вип Брадър чисто и просто от... шубе и наранено самочувствие. Решението й било взето спонтанно, след като излязла на поредното си участие в нощен клуб. Там Мара Отварачката отново награбила първия попаднал й таблет. И станала свидетел на поредните "залпове" по неин адрес от страна на потребителите в мрежата. Както знаем, изказванията за Мария хич не са ласкави и колкото и да се напъваше, тя не успя да се превърне в любимката на зрителите. "Марчето си би шута и си обра крушите точно затова, защото не искаше да бъде позорно изгонена от Къщата. Даде си сметка, че ако излезе скоростно и то с оправданието за детето си, ще накара хората да спрат да я плюят. За самовлюбен човек като нея тези коментари в мрежата са нещо чудовищно. Колкото и да отрича, тя живо се интересува какво и как се пише за нея", коментират източниците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.