Рекорд! Крисия просто порази Слави! /ВИДЕО/

https://goreshto.net/novini/rekord-krisiya-prosto-porazi-slavi-video/49195 Goreshto.net
Рекорд! Крисия просто порази Слави! /ВИДЕО/

Крисия Тодорова с поредно невероятно изпълнение

Малката сладка Крисия порази Слави Трифонов и целия му екип с изпълнението на великия хит на Бийтълс от 1969 г. "Оу, Дарлинг". Детето просто вдигна на крака публиката и разчувства много своята майка, която изслуша прекрасната песен от диванчето на "Шоуто на Слави".

Задачата за финалистките бе да изпълнят песен, която да бъде в чест на мама. Крисия Тодорова изпя хита на Бийтълс по желание именно на родителя си. Малката сладурана се изпусна, че майката е избрала песента, тъй като й е любима.

Самият Слави Трифонов бе видимо много развълнуван от изпълнението на Крисия. При изпращането й той без малко да си счупи очилата, които бяха поставени на бюрото му, видя Goreshto.net. Водещият никога не е криел симпатиите си към разградското дете-чудо. Именно Тодорова е големият фаворит за партньорка на г-н Андреев.

[caption id="attachment_3140" align="alignright" width="300"]Todorva Крисия Тодорова възхити Слави Трифонов за пореден път[/caption]

След излъчването на "Оу, Дарлинг" от Крисия Тодорова по БТВ, се случи нещо уникално във Facebook, което продължава и в момента. На официалната страница на детето се появи изпълнението на тази песен и само за около час изпълнението на Крисия събра 13 хил. харесвания и над хиляда споделяния, което е истински рекорд за този конкурс. Цяла България съвсем ясно показва, че желае именно сладката 9-годишна Тодорова да спечели. Това дете набира с уникална скорост своята популярност. Освен споделянията и харесванията, Крисия вече има и още 1000 нови члена в страницата си, с което вече те са 109. Очаква  се да продължават да растат в следващите часове.

Вижте прекрасното изпълнение на Крисия Тодорова тук!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.