РЕКОРД: Няма други такива крака никъде по света /СНИМКИ/

https://goreshto.net/novini/rekord-nyama-drugi-takiva-kraka-nikade-po-sveta-snimki/49136 Goreshto.net
РЕКОРД: Няма други такива крака никъде по света /СНИМКИ/

Александра Робъртсън поставя нов рекорд

Скоро предстои новото издание на конкурса "Мис най-дълги крака", а фаворитката е Александра Робъртсън, съобщава Kliuki.bg. Хубавицата е англичанка и има крака, които са дълги 119 см. Така тя бие миналогодишната шампионка Анастасия Страшевская от Русия (106 см.).

[caption id="attachment_2695" align="alignright" width="300"]Naj-dalgi-kraka Най-дългите крака са на тази хубавица[/caption]

Александра споделя, че е много горда да има толкова дълги и стройни крака. Неината цялостна височина е 186 см., което понякога е проблем да си намери подходящ мъж. Англичанката обаче не се страхува да излиза и с по-ниски от нея. Настоящият и приятел е висок 183 см., но тя е много щастлива с него.

Робъртсън въобще не се съобразява с това, че има доста дълги крака и съответно висок ръст. Тя прави същите неща като другите момичета. Гримира се по два часа, избира тоалетите си дълго време или пък се разхожда на високи токчета. Тогава красавицата става истински гигант за жена, достигайки почти 2 метра.

Вижте снимки на Александра Робъртсън в следващото видео.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.