Репортер на "Господари на ефира" в кметската битка за Пловдив! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/reporter-na-gospodari-na-efira-v-kmetskata-bitka-za-plovdiv-oshte-podrobnosti/50756 Goreshto.net
Репортер на "Господари на ефира" в кметската битка за Пловдив! (още подробности)

Репортерът на "Господари на ефира" Илиян Велков се бори за районен кмет!

В кметската битка за Пловдив влиза бившият репортер на "Господари на ефира" Илиян Велков. Познат още като "Густо ми е Велков", той се цани за новия кмет на район Южен в града. Кандидатурата му е изненада за мнозина, но ето как точно съобщи решението си той преди часове в мрежата:

"В последните 14 години работя като журналист. Правил съм разследвания и репортажи, като съм заставал на страната на гражданите.

Сега е времето отново да застана на страната на гражданите и затова се кандидатирам за кмет на район Южен в Пловдив. Хората ме познават като отговорен и честен човек. Роден съм в Южен, израснал съм в Южен, продължавам да живея в Южен. Познавам проблемите на района и сега е времето да заема пост, на който мога не само да ги показвам, но и да ги решавам. През годините придобих умения да ръководя екип и да взимам решения. Благодарен съм за подкрепата на адвокат Георги Колев и на ръководството на неговата формация, че застават зад независимата ми кандидатура. Кючук Париж не е периферия. Това е най-бързо развиващият се квартал. Хората искат денонощни магазини и аптеки, детски градини, сигурност, редовни комунални услуги, зелени площи, места за паркиране. Искат цените на жилищата им да са високи. В момента в Южен апартамените са средно наполовина от тези в Тракия. Можем да постигнем покачване на цените на имотите, ако върнем славата на квартала като зелен, благоустроен, сигурен, подходящ за инвестиции. Районът е предпочитан, защото се намира в подножието на белия дроб на региона - Родопите. Трябва да направим подходяща инфраструктура и условия за живот и в новите квартали. Важно е да ускорим изграждането на връзката Модър-Царевец, която свързва Южен и Западен. Категорично за пробива под Централна гара и изграждането на нова пътна връзка там. Въпреки че кампанията за изборите започва на 27 септември, морален дълг е да изляза в отпуск и да спра с правенето на репортажи до изборите. Тези дни споделих на мои познати, че имам намерения да се кандидатирам. Те ми отговориха: “Най-накрая има смисъл да отидем и да гласуваме.” Това са млади пловдивчани, които работят, съдават семейства, имат позиция, но са нямали избор. Сега е времето да им кажа, че вече имат избор! Густо ми е за Кючука!", смело заключи Велков.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.