Репортерката на Венета взриви с простотия! /ЕТО КУЛТОВАТА ИЗЦЕПКА/

https://goreshto.net/novini/reporterkata-na-veneta-vzrivi-s-prostotiya-eto-kultovata-izcepka/49254 Goreshto.net
Репортерката на Венета взриви с простотия! /ЕТО КУЛТОВАТА ИЗЦЕПКА/

Репортерката на Венета Райкова трябва да ходи в първи клас, а не в парламента!

Репортерката на Венета Райкова, с която тя стана за резил пред цяла България, отново се издъни така, че направо взриви с простотия. Новата й изцепка е култова и ще се помни дълго, защото именно тя доказва, че недоразумението, познато като Мис Джуки, трябва да ходи в първи клас, а не в парламента.

[caption id="attachment_3698" align="alignright" width="300"]Репортерката на Венета буквално къса синджира със слабоумие Репортерката на Венета буквално къса синджира със слабоумие[/caption]

След като бе наета като репортер към предаването "Горещо", репортерката на Венета Райкова побърза да покаже, че не само няма грам познания в професията, а и не може да пише - нещо, което би трябвало да владее всяко дете, най-много след 3-ти клас.

В страницата си в социалната мрежа Фейсбук репортерката на Венета - Мис Джуки написа призив към любимия си отбор ЦСКА, който по думите й, трябва да размаже Левски. Дотук добре. Само ако беше написала "Левски", а не "ЛеФски", пише Хотарена.нет.

Та така, репортерката на Венета сметна, че много ще й се вдигне рейтингът като подкрепи отбора си с култовото "Бои по Лефски" като е объркана и думичката "бой" - липсва незнайно къде "й"-то.

И макар че потребители се заеха да я коригират и да й показват грешките, а и неграмотността, репортерката на Венета Мис Джуки си остана пълен гьон /както я охарактеризираха потребители/, хич и не вдена, да не говорим да се коригира. Хвала на такива "репортерки"!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.