Родителите на Пол Уокър елиминират тотално бившата му от семейството (използват клетото дете)

https://goreshto.net/novini/roditelite-na-pol-uokar-eliminirat-totalno-bivshata-mu-ot-semeystvoto-izpolzvat-kletoto-dete/49278 Goreshto.net
Родителите на Пол Уокър елиминират тотално бившата му от семейството (използват клетото дете)

Започна дело за попечителство над младата Медоу Уокър

Скандалите след смъртта на Пол Уокър продължават. Този път родителите на покойния актьор са решили да довършат бившата на сина им - Ребека Солеро, отнемайки й най-милото и ценно - нейното дете Медоу. Майката на Уокър вече е внесла иск за попечителство в съда, пише Blife.com. Очаква се делото да започне всеки момент, а причината, която бабата на Медоу изтъква, е алкохолна зависимост на Ребека.

[caption id="attachment_3885" align="alignright" width="300"]Родителите на Пол Уокър искат Медоу за себе си Родителите на Пол Уокър искат Медоу за себе си[/caption]

Повечето от чуждестранните медии обаче се съмняват относно подбудите на бабата на детето. Зад тях би могло да стои и намерението бившата възлюбена на Пол Уокър да бъде елиминирана тотално от живота на семейството им. Единственото, което я оставя в него засега, е именно Медоу. Малката 15-годишна девойка е наследник на цялото имущество на актьора, но в момента финансите се движат от дядо й и баща на звездата от "Бързи и яростни", тъй като Медоу все още не е пълнолетна.

Имайки предвид това, въпросителните около мотивите за попечителство на възрастните Уокър са доста съмнителни, смята Goreshto.net. Предполага се, че те желаят да предпазят парите на сина си от Ребека Солеро, която не получи нищо от Пол Уокър, но чрез детето си няма как да няма някаква облага и за нея.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.