Родителите й бесни: Петя Дикова издържа младото си гадже творец! (преди нея 50-годишна дама обгрижвала Августин - СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/roditelite-y-besni-petya-dikova-izdarzha-mladoto-si-gadzhe-tvorec-predi-neya-50-godishna-dama-obgrizhvala-avgustin-snimki/50205 Goreshto.net
Родителите й бесни: Петя Дикова издържа младото си гадже творец! (преди нея 50-годишна дама обгрижвала Августин - СНИМКИ)

Петя Дикова се насади на пачи яйца с новата си връзка!

Чаровната щерка на Аня Пенчева и Сашо Диков - Петя Дикова от няколко месеца е сериозно обвързана. Както стана ясно, обектът на любовта й е младият писател Августин Господинов. Или Илиян Любомиров, както е името му по лична карта. Илиян е по-млад от Пипи с шест години и може би затова тя се държи с него като кака. Обгрижва го и на практика го издържа. Това разкриха близки до обкръжението й източници, пише вестник "Уикенд". Двамата живеели в апартамента на Петя Дикова, където Любомиров се нанесъл светкавично, без никакъв свян. И докато щерката на Сашо Диков си скъсвала Д-то от работа, за да осигури пари за семейния бюджет, писателят в общи линии се отдавал на музата си. "Няма какво да си говорим. Илиянчо отново си намеро изгодна партия. Пръста си не мръдна, за да предложи на Петя нещо като истински мъж. Тя носи парите в дома им, което е потресаващо", коментират служители от Би Ти Ви пред "Уикенд". Както и да си говорим, ясно е, че в България пари от литуратура трудно се изкарват. Роден бестселър няма нищо общо с бестселърите на Джоан Роулинг например. Но пък Августин Господинов бил свикнал да живее на широко и да разполага с луксове и удобства. Този навик му бил изграден от дългата връзка с предишната му приятелка. Става дума за 50-годишната Албена Ненкова, която той официално представи в "Черешката на тортата" преди време. Тогава Илиян Любомиров втрещи зрителите като си призна, че харесва много по-възрастни от него жени, а и доста пищнички. Е, Петя Дикова отслабна, но ще се преживее някак си... Освен, че отговаряше на критериите му, бившата му Албена Ненкова е и доста добре подплатена финансово. Освен, че е писател, тя работи и в сферата на туризма и ресторантьорството. А през 2014-та година стана и шеф на отдел в НДК. "Родителите на Пипи са твърдо против тя да вади повечето пари и да работи повече от мъжа до себе си. Но нищо не могат да направят, докато щерка им сама не си отвори очите и не прогледне", коментират източниците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.