Росен Петров вдига сватба до морето

https://goreshto.net/novini/rosen-petrov-vdiga-svatba-do-moreto/49188 Goreshto.net
Росен Петров вдига сватба до морето

Росен Петров и Карина ще си кажат “Да"! Голямата промяна телевизионния водещ идва през лятото!

Популярният като заклет ерген Росен Петров може би най-после е на път да се раздели с тази си слава. От години той няма официална сериозна половинка, имал е редица краткотрайни успешни и други не толкова добри връзки, но от около година се появява в медийното пространство с новата си любима – Карина. Девойката е студентка, с около двадесет години по-млада от Петров. Очевидно е обаче, че двамата много се разбират и си приличат, затова и „Всеки ден” пишат, че Росен още преди Коледа е търсел годежен пръстен за приятелката си. Тя пък от скоро обикаля магазини да избере рокля и прическа и е обзета от истинска еуфория покрай предстоящото събитие.

[caption id="attachment_3066" align="alignright" width="300"]svatba Росен Петров се реши на голямата промяна в живота си[/caption]

Двамата с Росен Петров планират красивата си сватба през това лято. Ще поканят приятели и роднини, по всяка вероятност церемонията ще бъде близо до морето, научи Goreshto.net. Карина и Росен Петров са на път да осъществят мечтата си, дано бракът им има успех и живеят в хармония. За Росен Петров това е сериозна промяна. Вглъбен в работа и ангажименти, мнозина не вярваха, че той може да се врече във вярност на любимата жена, но явно чудеса стават всеки ден!

Така една дългоочаквана сватба за Росен Петров най-после ще бъде осъществена. България може само да поздрави бившата звезда от "Шоуто на Слави", че все пак ще се задоми, а скоро може и наследник да има.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.