Румен Бояджиев-син: Закриването на медицинския съвет беше повече от ясно!

https://goreshto.net/novini/rumen-boyadzhiev-sin-zakrivaneto-na-medicinskiya-savet-beshe-poveche-ot-yasno/51213 Goreshto.net
Румен Бояджиев-син: Закриването на медицинския съвет беше повече от ясно!

Румен Бояджиев-син публикува остър пост в мрежата!

Синът на легендата от ФСБ Румен Бояджиев разтърси мрежата с остър пост, касаещ закриването на медицинския съвет към правителството. Ето какво заяви той:

"Беше повече от ясно закриването на медицинския съвет. При ситуация в която премиера на държавата, който сам е създал този съвет с цел получаване на експертиза, си позволява да го критикува и да му издава забрани за обсъждане на теми...

Само си представете как един тежко болен чобанин влиза в лекарски кабинет и започва да дава инструкция на лекаря, как да го лекува. Ето така изглежда картинката, управлява ни човек с поведение на чобанин, който си мени мнението през няколко дни. Миналата седмица нямаше да теглим заем, сега отиваме към 10 милиарда. Преди две седмици създадохме съвет от медицински експерти, за да има експертиза, сега той затваря, защото се оказа безсмислен. Всички страни вече говорят за бързи тестове, но ние някак си удобно не чуваме. Вездесъщия началник щаб, като в мантра повтаря, че PCR машините можели да правят само по 16 теста на ден, при положение, че вече е сигурно, че всъщност могат да правят стократно повече. Масово лекари от болниците в страната тръбят, че няма тестове, работят в условия на тотална мизерия. Говорят за издадени забрани за тестване. Вчера лекар от Пирогов го потвърди на страницата си, че няма тестове. Хора смятате ли, че тези лекари лъжат? Не не лъжат, видяхте ли снимки от инфекциозното във Видин? Истински са! Дават ни статистики на база тестване на контактни със заразени. Тестваме 0,05% и издаваме реален резултат?!?!?. Това е гротеска. Помощите за бедните се изразяват в две краставици и два пакета корнфлейкс. Помощите за бизнеса се оказаха не 60/40, а 20/80 и те все още са само на думи. Какво стана с безлихвените кредити до 1500лв за физически лица? Защо от 1,5млрд. излишък само за седмица се оказахме с 3,5млрд. дефицит? Кога най-после ще успеем да разберем, че първоначално правилната изолация, не може да бъде единствената мярка за справяне с кризата и всъщност от удачна се превръща в гибелна? Кога най-сетне ще успеем да разберем, че когато капитана на кораба мънка всеки ден, че не знае какво да прави, защото нищо не му е ясно и трябва да чакаме, това означава, че нещата отиват на много зле. Защото ако капитана не знае на къде отива кораба, скоро кораба ще е на трески, а хората издавени. Хубав ден", публикува Румен Бояджиев.  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.