Руслан Мъйнов: Само тази диета сваля 5 кг. за 3 дни! Любима ми е, защото пречиства тялото, но иска много инат и воля

https://goreshto.net/novini/ruslan-maynov-samo-tazi-dieta-svalya-5-kg-za-3-dni-lyubima-mi-e-zashtoto-prechistva-tyaloto-no-iska-mnogo-inat-i-volya/50252 Goreshto.net
Руслан Мъйнов: Само тази диета сваля 5 кг. за 3 дни! Любима ми е, защото пречиства тялото, но иска много инат и воля

Руслан Мъйнов реши да се прости с наднорменото тегло и не се отказва! Тази е любимата му диета

От няколко години Руслан Мъйнов се раздели с наднорменото тегло, но продължава в същия дух. Не се отказва и всеки път, когато усети, че е наддал, се заинатява да влезе във форма. Певецът и комик разкрива любимата си диета за скоростно отслабване. Тя се прави само три дни, но отнема до 5 килограма от теглото за този кратък период. А освен това е идеална за засилване на имунната система, тъй като прочиства почти изцяло организма. Важното и задължително условие обаче е да се прави с много воля и инат, защото иначе ефект няма да има. "Три дни не са много, напротив. Но като започнеш диетата и още на първия ден може да ти дойде тягостно. Причината е, че не можеш да ядеш нищо, освен две неща", обяснява чаровникът. А въпросните две неща са кисело мляко и червено цвекло. Литър и половина кисело мляко с ниска масленост и един килограм варено червено цвекло - това е единственото меню за деня. Може да се приемат отделно и на порции, но може и да се смесят заедно. Това става като цвеклото се смила с блендер и се разбърква с млякото. Получава се чудесен коктейл, но отново трябвало да се помни, че след него няма мръвка, няма сладичко, няма дори салатка. Заедно с цвеклото и млякото трябва да се пият поне два литра вода на ден. Това е важно по две причини. Първо, за да не се обезводни организмът и второ, за да му помогнем да се пречисти от шлаките и токсините. "Повече от три дни е забранено да се прави, защото иначе полезното вече ще се превърне във вредно. От четвъртия ден се започва захранване с риба и варено месо - около 400 грама, разделени на три части за деня", хвали се с диетата Руслан Мъйнов. Постепенно започват да се добавят цитрусови плодове и ябълки през следващите четири дни. А резултатът всеки път надхвърлял всички очаквания. Трябва да се предупреди обаче, че тази драстична диета, колкото и полезна да е, не е за препоръчване на определени хора. И това са тези със сериозни проблеми със стомаха, увреден черен дроб или сериозни проблеми с бъбреците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.