Съквартирантите в шок: Мария изпадна в нервна криза в Къщата! (крещи и тропа с крак като примадона - виж тук)

https://goreshto.net/novini/sakvartirantite-v-shok-mariya-izpadna-v-nervna-kriza-v-kashtata-kreshti-i-tropa-s-krak-kato-primadona-vizh-tuk/49999 Goreshto.net
Съквартирантите в шок: Мария изпадна в нервна криза в Къщата! (крещи и тропа с крак като примадона - виж тук)

Мария се показа като същинска примадона още първия ден във Вип Брадър!

Бившата съпруга на Християн Гущеров, видната пайнерка Мария, успя да сащиса не само съквартирантите в Къщата на Вип Брадър 2017. Но и самия него - Големия брат. След като при влизането си в шоуто даде заявки за сърдечна, миролюбива, кротка и стилна дама, певицата се обърна на 180 градуса. При това още първата вечер в Нови хан. Не е ясно за по-голяма звезда от останалите ли се взима Мария, но определено се държи като такава. Самите зрители видяха началото на сцената, която Мара Отварачката разиграла късно вечерта на първия и в началото на втория ден от престоя си в Къщата. Както видяхме, тя пристигна с три куфара и един сак. Които Цветелин Маринов - Цуни услужливо й помогна да пренесе в спалнята си. Тук обаче дойде и "фундаменталният" проблем. А именно - липсата на няколко щранга за дрехи. Заради които Мария първо наду главата на Биг Брадър, а след това и на всички останали около нея. "Биг Брадър, имам още няколко щранга за дрехи, оставени в хотела. Не ги виждам тук. Моля те, Биг Брадър, донеси ми ги! Моля те, искам си щранговете, защото започвам да се притеснявам", повтаряше на няколко пъти почти в несвяст бившата г-жа Гущерова. Очевидно бе, че Биг Брадър няма да хукне и да й изпълнява заявките посред нощите. Мария обаче хич не се сети за това и продължи да нарежда. "Изнервям се, Биг Брадър. Къде са ми щранговете?! Донеси ми щранговете", не спираше да дудне миньончето.

Както споменахме, това е само началото на нервната криза, в която изпаднала само час по-късно, разкриха източници от кухнята на телевизията. Мария буквално опулила съквартирантите като пред всички започнала да крещи бясна и да тропа с крак като лигаво дете.

"Защо правят така?! Искам си вещите, не мога без тях. Какво е това, нали имаме уговорки, защо не се спазват. Настроението ми се развали тотално, нищо няма да правя", намилала Мария. Пристъпите й на разглезена принцеса зверски подразнили останалите съквартиранти. И особено шеф Петров, Ваня Щерева и Тото от СкандаУ, които добре я "обсъдили" в един ъгъл. "И това ако е проблем, не знам какво да кажа повече. Чудно ми е какво щеше да прави ако изобщо не бяхме си получили багажа, както е ставало в предишни формати. Ами като ни спрат и храната, тогава какво - ще се тръшне на пода ли?! Лиготии са това за мен", изкоментирала я Ваня и е напълно права.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.