Сам като куче: Бъркането в гащите "погреба" Стоян Алексиев! Вече няма нито съпруга, нито любовница

https://goreshto.net/novini/sam-kato-kuche-barkaneto-v-gashtite-pogreba-stoyan-aleksiev-veche-nyama-nito-sapruga-nito-lyubovnica/49955 Goreshto.net
Сам като куче: Бъркането в гащите "погреба" Стоян Алексиев! Вече няма нито съпруга, нито любовница

Стоян Алексиев е изцяло довършен от скандала, който избухна срещу него!

Актьорът Стоян Алексиев си поема последствията от това, което сам надроби. Той е пред инфаркт и съвсем сериозно може да влезе в болницата в скоро време, издават негови познати. Това обаче може би не е най-лошото за него. В тези трудни времена звездата от "Откраднат живот" няма и на кого да се опре за морална подкрепа. Съпругата му Надя, съвсем логично, е безкрайно огорчена и не иска да го вижда. Рускинята дори вече се замисляла за развод, което е разбираемо. Синовете му Цветан и Александър също не желаят по никакъв начин да общуват с баща си. Те го намирали за напълно пропаднал морално и не можели да му простят това, което стори на майка им. Най-изненадващо обаче любовницата на Стоян Алексиев също му обърна гръб. Ивана Бобойчева от около седмица е изчезнала и никой не може да я открие. Говори се, че младата студентка се е скрила при баба си и дядо си на село. Там тя смятала да остане, докато скандалът отшуми. Според слуховете, родителите на Ивана били бесни, че дъщеря им върти любов с толкова възрастен мъж. Те дори я заплашили, че ако не прекрати тази връзка, ще й спрат финансирането. По всичко личи, че между 66-годишния Стоян Алексиев и 23-годишната Ивана Бобойчева вече е свършено. Скандалът ги раздели, но може би е за добро. Актьорът в момента се намирал в ужасяващо емоционално състояние. Той се утешавал само с алкохол и проклинал деня, в който решил да се натиска публично със своята студентка. Счита се, че връзката между Стоян и Ивана не датира от вчера. Двамата са били подозирани, че въртят любов, още преди месеци, но тогава доказателства не е имало. Припомняме, че Алексиев бе хванат от папараци как се целува с младата Бобойчева, докато в същото време бърка в панталона й. Тази шокираща сцена се разигра пред Народния театър.  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.