САМО ТУК: Постъпката, която показа истинската същност на Николета!

https://goreshto.net/novini/samo-tuk-postapkata-koyato-pokaza-istinskata-sashtnost-na-nikoleta/49453 Goreshto.net
САМО ТУК: Постъпката, която показа истинската същност на Николета!

Николета Лозанова прави невероятни неща понякога, което показва, че не е тази, която искат да я изкарат!

Много се шуми около личността на Николета Лозанова. Доста хора я описват като красива, но надменна и дори зла. Същността й обаче сякаш е друга и тя я показва само на хората, които счита, че заслужават. Така например на Великден тази година Ники сторила нещо, което е наистина трогателно.

Първият човек, който честитил личния празник имен ден на Велислава Спирова, бил именно Николета. Двете се познават отлично от "Къртицата" преди година, но не са останали прекалено близки. Въпреки това, самата Вили призна за Goreshto.net, че Ники е единственият участник от шоуто, който не пропуска да й честити всеки един празник. Било то Коледа, рожден ден, Великден или имен ден, Николета винаги се сещала за Велислава.

[caption id="attachment_5246" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова показва своята истинска същност пред хората, които харесва! Николета Лозанова показва своята истинска същност пред хората, които харесва![/caption]

"Николета много ме изненада. Приятно, разбира се. Не очаквах да се сеща за мен при всеки празник, но тя го прави. Всъщност тя е единствената от "Къртицата", която не пропуска да ми честити нещо. Дали с телефонно обаждане или във Фейсбук, Ники не ме забравя. На моя имен ден беше първата, която ме поздрави. Веднага след полунощ го направи, наистина ме трогна." - споделя Велислава.

Това показва Николета Лозанова в една напълно различна светлина. Може би истинската й същност е точно такава?! Да поясним, че Вили не бе сред известните в шоуто, а и сега си продължава с напълно обикновен живот. В предаването даже тя бе определена като най-скромната. Николета обаче не я е забравила.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.