Сани Жекова унизи журито на "Денсинг старс" след новата лоша оценка

https://goreshto.net/novini/sani-zhekova-unizi-zhurito-na-densing-stars-sled-novata-losha-ocenka/49309 Goreshto.net
Сани Жекова унизи журито на "Денсинг старс" след новата лоша оценка

Сани Жекова не се стряска от лошите оценки в "Денсинг старс" и дори не приема особено критиките на журито

Красавицата Сани Жекова написа във Фейсбук, че в крайна сметка важното е да те харесват хората, а не какво мисли журито, видя Goreshto.net. Това веднага може да се възприеме като унижение на сноубордистката към журито, защото тя на практика показва, че въобще не се вълнува от мнението и оценките му, а е в шоуто само и единствено с цел забавление.

Думите на Сани Жекова в мрежата дойдоха след поредната лоша обща оценка, която тя и Симеон получиха в "Денсинг старс". Въпреки че всички от комисията се обединиха около тезата, че представянето на музика от джаз е било много по-добро от предишното им, Александра и Симеон този път получиха даже още по-ниска оценка (25).

Сани Жекова първоначално се направи, че приема забележките, но излиза друго. Щом единствено феновете са важни, то значи, че за нея журито въобще няма думата в представянето й. Като всеки спортист, и у Сани Жекова я има спортната злоба, но в "Денсинг старс" тя явно е дошла да разпусне от сноуборда.

Вижте как хубавицата унизи журито във Фейсбук. Тя призова хората да гласуват за нея чрез интересен анонс към публикацията на видеоклипа от изпълнението.

Sani-Jekova

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.