Съпругът на Цецка Цачева: Тя е истински пожар! (тича на бягаща пътека в хола - виж каква огън жена е)

https://goreshto.net/novini/saprugat-na-cecka-cacheva-tya-e-istinski-pozhar-ticha-na-byagashta-pateka-v-hola-vizh-kakva-ogan-zhena-e/49868 Goreshto.net
Съпругът на Цецка Цачева: Тя е истински пожар! (тича на бягаща пътека в хола - виж каква огън жена е)

Съпругът на Цецка Цачева шашна всички с разкрития за нея в личен план!

Цецка Цачева - от години това име е в устите на хората. За жалост, при повечето от тях не с добро. Но пък и политик обичан има ли на днешно време?!... След тоталния си провал като кандидат президент, Цецка Цачева пое правосъдното министерство. Знаем я като строга, делова и педантична жена. Но ето, че вече можем да я опознаем и малко по-искрено и лично. И то не от кой да е, а от най-близкия й човек в живота, нейния съпруг Румен Данговски, от когото има син - също Румен. Мъжът на Цецка Цачева е архитект по професия и е родом от Плевен. Двамата всъщност се познават още от гимназиалните години. Харесали се ако не от пръв, то със сигурност от втори поглед. А сватбата им била в прекрасния Троян. "Искаше нещо по-различно, защото винаги се е увличала по мистиката, по преражданията", разкрива Данговски. Цецка Цачева потвърждава това и разказва, че нейна приятелка навремето й направила изчисления за миналите животи. И й казала, че в предишния, Цецка е била ирландски лидер, водач. Който препускал с коня си по крайбрежието на океана. "Е, ако това е било така, значи затова в този живот си плащам за времето, когато просто съм живяла на воля", смее се Цачева. Признава, че не обича да си изкарва нервите и лошото настроение от деня у дома, но й се случва и то не рядко.

"Затова си е поставила една бягаща пътека в хола и на нея си топи нервите и гнева, ако има такъв. Гледа новините и едновременно с това ходи или бяга на пътеката. Така не й става и скучно. Пожар е тя като жена, истински пожар. Но хората просто не я познават", твърди половинката й Румен.

В миговете, когато й е много тежко или болно пък, палела свещичка и се молела пред иконата на Света Богородица от Рилския манастир. Имала малък иконостас зад вратата на всекидневната. Цецка Цачева обичала да си припалва и по някоя цигарка, но не вътре в жилището си, а на терасата. Битката с тютюна така и не успяла да спечели досега. А колкото до готвенето, добре, че били топлите витрини на хипермаркетите в квартала им.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.