Съпругата на Елвис Пресли с чудовищни разкрития: Шокира САЩ и света 41 години след смъртта му! (изповедта й + СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/saprugata-na-elvis-presli-s-chudovishtni-razkritiya-shokira-sasht-i-sveta-41-godini-sled-smartta-mu-izpovedta-y-snimki/50333 Goreshto.net
Съпругата на Елвис Пресли с чудовищни разкрития: Шокира САЩ и света 41 години след смъртта му! (изповедта й + СНИМКИ)

Любимата на Елвис Пресли - Присила Пресли хвърли страшната бомба толкова години по-късно!

Съпругата на великия Елвис Пресли - Присила Пресли шокира Америка, а и света цели 41 години след края на Краля на рока. В свое скорошно интервю красавицата, останала единствената най-голяма любов в живота на Елвис, направи чудовищни разкрития. Присила заяви категорично, че зависимостта на певеца към забранените субстанции не се е появила просто ей така. Тя директно обвини американската армия в това, че е направила Елвис Пресли зависим. Всичко се случило, докато той е бил дислоциран в Германия. Където на него и на останалите войници са били давани различни и незаконни вещества. "През онова време на войниците са били давани много и забранени вещества, с цел да ги държат будни и във форма. Самият той ми го е казвал много пъти. Те са имали маневри до ранните часове на нощта, а понякога не са спали с цели денонощия. Давали са им уж някакви лекарства и така е започнало всичко", резкри Присила. Тя е категорична, че Елвис много пъти е искал да се откаже от зависимостта си, ненавижда я и правил опити да спре. Но организмът му вече бил привикнал. А стресът покрай звездната му кариера допълнително влошил нещата. "Накрая той просто се предаде. Беше отчаян, унил. Казваше ми, че ако може да се върне назад, никога нямаше да посегне към тази гадост. След като се разделихме, ние станахме най-добри приятели и той ми споделяше всичко. Чувахме се всеки ден и се разбирахме много по-добре, отколкото по време на брака ни", казва Присила. Преди да почине, Елвис Пресли е написал писмо до своя мениджър. В което казва, че е крайно отвратен и изморен от живота си. И се нуждае от дълга почивка... Именно тези му думи говорят за желанието му да се самоубие. "Той осъзнаваше порока си и го мразеше. Но едновременно с това ако някой дойдеше при него и го накараше да спре, щеше да го изгони. Не търпеше да му се казва какво да прави", разказва красивата Присила.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.