Съпругата на Никола Гюзелев: Не очаквах подобна смърт...

https://goreshto.net/novini/saprugata-na-nikola-gyuzelev-ne-ochakvah-podobna-smart/49395 Goreshto.net
Съпругата на Никола Гюзелев: Не очаквах подобна смърт...

Болката след смъртта на Никола Гюзелев е огромна! Анна-Мария не е очаквала, че мъжът й ще си отиде така бързо от света!

"Само преди две седмици бяхме у дома и празнувахме Великден с цялото семейство. Той се смееше, говореше, беше жизнен и никой не предполагаше, че ще се стигне до най-лошото така бързо." - разкри през сълзи съпругата на Никола Гюзелев.

Той издъхна в "Пирогов" тази сутрин, а лекарите са единодушни, че е нямал шанс да живее. За жалост собствената му дъщеря и жена му са видели нагледно смъртта му, научи Goreshto.net. Те са били до леглото му, когато му е прилошало и се е наложила спешна лекарска намеса, която обаче не е завършила с успех.

[caption id="attachment_4797" align="alignright" width="300"]Никола Гюзелев в компанията на по-младата си съпруга Никола Гюзелев в компанията на по-младата си съпруга[/caption]

"Имахме планове как да отбележим своята 30-та годишнина от сватбата през лятото. Щеше да е много романтично и тържеството го замисляхме да бъде скромно, но с вкус. Уви, то никога няма да се състои. Наистина не очаквах така смърт, не и толкова бързо, съсипана съм." - е споделила пред приятелка Анна-Мария.

Великият Никола Гюзелев остави след себе си много хора, които го обичат. За своите 77 години той се превърна в една от най-ярките личности на нашата опера. Затова болката от неговата смърт е наистина голяма.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.