СЪРЦЕ НА МЯСТО: Борисов успя! Щракна се до Чичо Дончо (взриви България преди минути - виж тук)

https://goreshto.net/novini/sarce-na-myasto-borisov-uspya-shtrakna-se-do-chicho-doncho-vzrivi-balgariya-predi-minuti-vizh-tuk/50517 Goreshto.net
СЪРЦЕ НА МЯСТО: Борисов успя! Щракна се до Чичо Дончо (взриви България преди минути - виж тук)

Бойко Борисов успя, щракна се рамо до рамо с Доналд Тръмп!

Евала! Ашколсун! Разгеле!... Бойко Борисов вече може да спи спокойно. Както и милионите данъкоплатци в България. Целта е постигната, сЪрцето е на място - премиерът успя да се снима за спомен с американския президент Доналд Тръмп. Или по народному "Чичо Дончо", както го наричат галено мнозина у нас. Точно преди половин час Бойко Борисов самодоволно постна фотото в профила си в мрежата. Признаваме, че по-усмихнат и доволен пост от негова страна, не сме виждали: "Чистосърдечно давам възможност за нови “анализи”, “препоръки”, “тълкувания” и изяви по повод тази снимка Иначе, просто протокол на Белия дом ", написа преди минути в мрежата Бойко Борисов. По-любопитното обаче е как българите реагираха на новината му. Със сигурност ще ви е интересно да прочетете поне част от коментарите, оставени от данъкоплатците под култовото фото. Ето ги и тях: "Разгеле, дойде му сърце на място! :D :D Хайде сега, ако може, и работа някаква да се свърши, че иначе имаме най-скъпата снимка в историята". "Това Тръмп ли е или восъчната му фигура?". "Народа ти изнемогва и едвам си плаща сметките, а той се снимал с един тъпак и жена му, голяма гордост голямо чудо, успех за БЪЛГАРИЯ,с тез снимки решихте проблемите на народа, МНОГО СИ ТЪП.ЯЗЪК ЧЕ ТРИ ПЪТИ ГЛАСУВАХ ЗА ТЕБ". "Добре, че е протокола, че да ви погали ЕГОТО! Данъкоплатците благодарят за тази "безценна" снимка г-н Борисов!!!". "Моята препоръка е да са по събрани краката! Иначе, комплименти за хубавия костюм! Отива ви повече от анцунга и спортните фланелки!". "Ох, най-накрая. Сън не ни ловеше...". "Ми надебелял си нещо : D. Протеинова диета е препоръката : D". "Толкоз усмихнат статус не бяхме виждали. Голям кеф". "Иначе то се вижда че Тръмп е боднал Мелания във обедната почивка" - тези са само малка част от подигравателните коментари към фундаменталното фото на премиера Бойко Борисов. Честито и хаирлия да е! Само ще уточним, а и ще покажем, че презизентът Румен Радев също има снимка с Тръмп. И дори говори с него, за разлика от 2,7-те секунди на премиера преди дни. Насладете се и на двамата и открийте разликите!  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.