Съседи на премиера пуснаха бомбата: Това е истинското лице на Борисов, а не, което виждате по ТВ! (ето какво разкриха за него)

https://goreshto.net/novini/sasedi-na-premiera-pusnaha-bombata-tova-e-istinskoto-lice-na-borisov-a-ne-koeto-vizhdate-po-tv-eto-kakvo-razkriha-za-nego/50098 Goreshto.net
Съседи на премиера пуснаха бомбата: Това е истинското лице на Борисов, а не, което виждате по ТВ! (ето какво разкриха за него)

Съседи на Бойко Борисов в Банкя направиха неочаквано разкритие за него!

Премиерът Бойко Борисов определено е спорна личност. Едни крещят "Осанна", други викат "Разпни го". Средно положение няма. Наскоро обаче негови съседи в Банкя сякаш пуснаха бомбата с това, което разкриха. Но не за политика Борисов, а за човека, живеещ на ръка разстояние от тях. Вероятно мнозина ще останат като гръмнати и сигурно няма да повярват, но комшиите на Борисов гледат на него като на бате Бойко. И разказват, че макар да го срещат рядко, той винаги учтиво поздравява всички и никога не е навъсен. Продавачка от малко магазинче, което се намира на метри от къщата на Бойко Борисов в Банкя обяснява, че премиерът не си пазарува от нея. "Знам го, познавам го, но от тук не купува. Може да му пазаруват на човека или да се зарежда с продукти от големите вериги в столицата. Само че винаги, когато се срещнем, ме заговаря и казва по една блага дума. В това вълче време, в което живеем, все по-рядко може да видиш приветливо лице насреща си", разбъбря се магазинерката. А няколко баби от квартала се радват, че няма случай, в който внучетата им да са видели премиера и той да не се е спрял с тях и да не ги е закачил весело. "Автограф и снимка не отказва. А и все ще се сети да им каже някоя лакърдия. То какво им трябва на децата, после цял ден за него говорят и са много щастливи - с премиера си говорили", разказват възрастните жени.

Съседите на Борисов обаче се учудват, че и до днес има българи, които идват в Банкя само, за да проверят къде живее лидерът на ГЕРБ. "Ходят да му търсят къщата, все едно Бъкингамския дворец ще видят. А като им посочим коя е, се опулват от изненада. Очаквали били Бойко да живее в палат, пък то се оказало най-обикновена къща", разкриват жителите на Банкя.

И обясняват, че в тази същата къща премиерът живее отдавна, още докато беше кмет на столицата. От тогава до сега къщата си е все същата - нямало ремонти, нямало подобрения. Нито още етажи да е вдигнал отгоре. "Вярно е, че България отива на зле, но винаги за това не е само на Борисов. То вече каквото и да стане, торнадо в Щатите да удари, отново него ще обвинят. Лесно е така, но трябва да се замислиш, преди да говориш. Иначе ще сме си на тоя хал още сто години", категорични са хората.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.