Съсипа го! Вижте какво призна Мария за Гущеров!

https://goreshto.net/novini/sasipa-go-vizhte-kakvo-prizna-mariya-za-gushterov/49165 Goreshto.net
Съсипа го! Вижте какво призна Мария за Гущеров!

Мария направо съсипа любимия си, призна го и самият той!

Певицата Мария буквално съсипа любимия си Християн Гущеров. От това се оплака и самият бизнесмен като призна, че миньончето направо му разказало играта. А работата е в това, че певицата не разрешава на гаджето си да яде и го държи на глад.

Който според нея бил здравословен, но според Християн Гущеров си е направо садистичен. Свикнал да се храни обилно, на претъпкана с деликатеси трапеза, бизнесменът откачал, тъй като Мария го карала да приема минимално количество ястия, за сметка на което трябвало да се налива с някакъв странен кленов сироп.

maria-hristian-gushterovМария обаче е щастлива и не спира да се фръцка на дружките си, че Гущеров вече бил отслабнал с рекордните 22 килограма и от предишното прасе не бил останал и помен. Тя обаче си поставила за цел да го раздели с още поне десетина кила, така че гладът на бизнесмена няма индикации да приключи скоро.

Какво ли не правят феромоните с хората, шушукат близки до двойката, според които има два варианта от диетите на Мария - или Християн Гущеров накрая ще се превърне в манекен, или няма да изтрае и ще излапа целия хладилник, с което йо-йо ефектът ще бъде чудовищен за гледане.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.