Съсипан е: Иво Сиромахов на колене пред Зорница!

https://goreshto.net/novini/sasipan-e-ivo-siromahov-na-kolene-pred-zornica/49283 Goreshto.net
Съсипан е: Иво Сиромахов на колене пред Зорница!

Иво Сиромахов не спира да умолява съпругата си Зорница!

Сценаристът и автор на книги Иво Сиромахов е тотално съсипан, разказват хора от екипа на "Шоуто на Слави". Вечната му усмивка вече се вижда все по-рядко и е на път да изчезне съвсем заради проблемите в брака му и заплахата за развод на жена му Зорница.

Ясно е, че Зорница напусна Иво Сиромахов преди близо месец, а към момента живее в голям апартамент в София. Иво Сиромахов пък обитава голямо жилище за над 200 000 евро в затворения комплекс на име "Делта хилс". Откакто е сам обаче, той започнал да пие много и буквално се съсипвал.

[caption id="attachment_3922" align="alignright" width="300"]Иво Сиромахов ще направи всичко, за да задържи Зорница Иво Сиромахов ще направи всичко, за да задържи Зорница[/caption]

"Не можем да го познаем, той винаги изглежда махмурлия, лицето му е повехнало и често мирише на бъчва. Иво винаги е пиел, още от училище, но в момента прекалява. Слави Трифонов редовно му говори, защото се опасява, че това ще се отрази на работата му и ще го съсипе тотално. А той не ще да чуе и само за Зорница говори", разказват близки до Иво Сиромахов източници.

Иво Сиромахов и Зорница имали пререкания от доста време като най-големите им проблеми били заради слабостта на Иво към чашката. Те често се карали за политика, защото имали различни ценности и мнения по случая, а Зорница се дразнела много на непрекъснатото заяждане на Иво Сиромахов с Бойко Борисов.

След като видяла, че споровете им няма да утихнат, Зорница се махнала от къщата и заявила на Иво Сиромахов, че ще подаде молба за развод. Той обаче буквално й паднал на колене, молейки да размисли и да не стават за смях на дърти години.

"Иво я обича, ще направи всичко, за да си я върне. А и знае, че не е човек, който може да живее сам", разказват приятели на Иво Сиромахов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.