Съсипваща злоба заля Крисия след победата при Слави

https://goreshto.net/novini/sasipvashta-zloba-zalya-krisiya-sled-pobedata-pri-slavi/49229 Goreshto.net
Съсипваща злоба заля Крисия след победата при Слави

Крисия Тодорова обект на ужасна злоба от част от българския народ

Въпреки че над 130 хил. са почитателите на Крисия Тодорова във Фейсбук и огромен шум се вдигна около детето-чудо, в България отново се намериха хора, които изливат злобата си заради чуждия успех. В случая обаче шокът е много голям, тъй като става въпрос за 9-годишно момиченце. В България сме свикнали да виждаме как успелият, талантливият, можещият бива потъпкван, унижаван и осмиван. Сега обаче чашата преля.

[caption id="attachment_3458" align="alignright" width="300"]Крисия Тодорова жертва на българската злоба Крисия Тодорова жертва на българската злоба[/caption]

Отново се намериха хора, изповядващи откровена злоба, с която заливат клетото дете. След статия за Крисия, Goreshto.net получи коментар от своя читателка, който гласи "Стига сте ни натрапвали това дете, ужасно е". Нашият екип няколко минути стоя, не можейки да повярва. Оказва се, че злобата на българина си е злоба, без значение към кого е. Чуждият успех е повод за завист, което е жалкото.

Други коментари във Фейсбук пък гласяха как Гергана и Симона са били много по-добри певици и Крисия не е заслужавала победата в конкурса на Слави Трифонов. Интересно е как всеки в България се превръща в музикален спец във всяка телевизионна надпревара.

В крайна сметка Крисия Тодорова ще се изявява в "Шоуто на Слави", а хората със злоба могат само да гледат детето-чудо по телевизията.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.