Състоянието на Алисия притесни близките й!

https://goreshto.net/novini/sastoyanieto-na-alisiya-pritesni-blizkite-y/49133 Goreshto.net
Състоянието на Алисия притесни близките й!

Алисия има нужда от помощ и съвет, убедени са те!

Алисия има нужда от истинска помощ и съвет. В това са убедени категорично най-близките й приятели, които са сериозно разтревожени за състоянието на певицата. Това довериха достоверни източници пред медиите.

Няма да крием, че видът на Алисия в последно време е плашещ, като това е очевидно и от самолет. Най-много приказки предизвика появата й в предаването на Сашо Диков наскоро, където Алисия шокира зрителите с твърде подпухналото си и почти обезобразено лице.

alisiaНе, Алисия не е болна, довериха близки до нея. Проблемът й не е на физическа, а по-скоро на психологическа основа, което я кара да злоупотребява и да прекалява с хирургичните и пластични интервенции по лицето си.

След раздялата с Божинов, който залитна по по-младата от нея Николета Лозанова, Алисия започнала да се вманиачава в остаряването и оглеждала през лупа всеки ден лицето си. Тя не искала да приеме, че е още твърде млада, за да се тунингова постоянно и да унищожава хубостта си в тонове ботокс.

Което накрая даде резултат и я съсипа, превръщайки я в посивяла жена, подута като балон. Загрижени за състоянието й, приятелите на Алисия все по-често й натякват и дори се карат да забрави за пластичните хирурзи, за да не свърши като доста популярни персони, които вече не могат да се погледнат дори в огледалото.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.