Съвременните бани са снабдени с устройство за слушане на музика и тъчскрийн контрол

https://goreshto.net/novini/savremennite-bani-sa-snabdeni-s-ustroystvo-za-slushane-na-muzika-i-tachskriyn-kontrol/49671 Goreshto.net
Съвременните бани са снабдени с устройство за слушане на музика и тъчскрийн контрол

В интернет пространството вече съществува голямо разнообразие от български онлайн магазини за баня, от които можете да получите цялостни решения или отделни мебели, материали и аксесоари за баня на конкурентни цени и с безплатна доставка. Банята е единственото пространство, където се усамотява, отдава се на своите размисли и си поставя задачите за деня. За това е хубаво в банята да е максимално удобно и да предразполага човек към мислене. Хората, чието хоби е четенето отделят и кът за четене с подходящо осветление. За тази цел банята е добре да бъде с изчистен дизайн. image16Ако в жилището има няколко бани, т. е. те се декорират в контекста на стаите, до които са разположени е добре да се съобразите с интериора в съответните стаи. Например банята до спалнята е в контекста на спалнята, тази до детската – да допълва интериора на стаята за деца и т. н. Гипсокартонените конструкции не подлежат на термично свиване и разширяване, а стените се изправят с лазер. За баните се използва водоустойчив гипсокартон, на която гърба може да се намаже с асфалт за по-голяма сигурност срещу аварии. При новите душкабини вече можем да слушаме предварително избрана от нас музика или радио, докато се къпем. Те са проектирани с озонови системи за убиване на бактериите на душкабините и парогенератор, който предварително затопля за предстоящото къпане. Управлението на различните настройки се управлява от „тъчскрийн“ екран само с докосване. Има хидромасажни дюзи, душ и подвижен душ. Така можете да избирате от трите начина на къпане. Банята може да се използва и за развлечение. Такива са баните с джакузи, които можете да споделите с партньорката. В такъв случай може да се използва вместо монохромен цвят пано – плочки с мотив, например с лице на жена или във флорални мотиви.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.