Сценаристка на новия сериал "Пътят на честта" изригна бясна! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/scenaristka-na-noviya-serial-patyat-na-chestta-izrigna-byasna-oshte-podrobnosti/50766 Goreshto.net
Сценаристка на новия сериал "Пътят на честта" изригна бясна! (още подробности)

Милена Фучеджева е една от сценаристките на "Пътят на честта"!

Писателката Милена Фучеджиева, която е един от сценаристите на новия сериал на Маги Халваджиян "Пътят на честта", подпали мрежата. Тя скочи срещу явна цензура на Фейсбук. Който затрил неин откровен анти-руски пост. Ето какво заяви тя на всеослушание: "Получих от фейсбук отговор за анти-руския ми статус - не отговаря на community standarts. Отговорих им с коментар от една дума - "Censorship." Това е Новият смел свят, който създаде нео-либералният комунизъм, този път докаран директно от Америка. В статуса ми е използвана думата "хейт", както и комбинации от изрази, които се изказват неласкаво за един народ. Да, остър е. Да, заядлив е. Но не е нецензурен, нито расистки, нито призовава към насилие. И това вече е достатъчно за да те цензурират БРУТАЛНО. Без извинение. Безапелационно запушване на уста. Отнемане на свободата на словото. Не искам Тръмп да бъде президент, но и не искам никой от тази нео-марксистка върхушка, която в момента са демократите да стане президент. Не желая светът да затъва в още повече цензура. В Русия Путин налага един вид цензура, в Америка демократите създадоха по-перфидна, но не по-малка заплаха за свободата на словото. Не мога да повярвам, че анти-руски статус е свален от американска социална мрежа заради "стандарти". Тези "стандарти" съм ги живяла достатъчно дълго за да не желая повече никога да ми се случват! И НИКОГА, и в най-смелите ми песимизми, не съм си представяла, че Америка ще подкрепя подобно поведение в името на "демокрацията". И ако профилът ми изчезне, да знаете, че не е защото съм се деактивирала. Тук ще съм известно време заради сериала. Ако изчезне, търсете ме в блога ми. Той си стои за подобни случаи. Затова не искам да се занимавам с политика. Не искам да изказвам мнения за нищо от случващото се в България. Силите, които ни движат са много по-силни от нас и напълно извън пределите на България. Щом един такъв статус предизвиква такава реакция, значи по-добре е да се МЪЛЧИ. Назиданието идва от две страни - руска и американска", гневна е Милена Фучеджиева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.