Сеч: Виж кой оплю новата телевизия на Слави Трифонов! (още подробности)

https://goreshto.net/novini/sech-vizh-koy-oplyu-novata-televiziya-na-slavi-trifonov-oshte-podrobnosti/50899 Goreshto.net
Сеч: Виж кой оплю новата телевизия на Слави Трифонов! (още подробности)

Новата телевизия на Слави Трифонов не се понрави на мнозина, поне в началото!

Новата телевизия на Слави Трифонов предизвика множество коментари и полемики. Феновете на Дългия, разбира се, са в екстаз от снощния старт на медията. Но има и много такива, които тотално не одобриха случващото се на екрана. Особено критични бяха хората към Криско, който също влиза в ролята на водещ на една от рубриките. Както и към Камен Воденичаров, който според коментарите, неуспешно имитирал Кеворк Кеворкян. Музикантът и общественик Венци Мицов бе сред първите, които посякоха телевизията на Слави. Ето какво заяви той още снощи:

"Телевизия 7/8 на Слави на практика представлява Шоуто на Слави. Като всичките рубрики, които излъчваше са се превърнали в отделни предавания.

И докато в самото шоу тези рубрики бяха кратки и динамични, то сега, във вариант на телевизионни предавания те изглеждат като седемдесетарски телевизионен театър. Криско води Шоуто на актьорите, а Сиромахов се е маскирал като Филип Киркоров и се опитва да се бъзика с Миролюба Бенатова. Не знам как ще се развие телевизията по - нататък, засега не ме печели като постоянен зрител. Ванката води прогнозата за времето и нарочно са му написали много думи с буквата “р”. След това е “Шоуто на сценаристите”, обаче някои от нас сме гледали руското “Прожектор Парис Хилтън”= R лесно се досещаме откъде е взета тая концепция. Май с това ще си остана за тая вечер, Мая Манолова щяла да е гост в първото шоу на Слави, но мисля да пропусна...", сподели първите си впечатления от новата телевизия на Слави Трифонов Венци Мицов.  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.