Семейна война: Богомил Бонев попиля Ласкин и Алекс! (ето какво написа за актьора в мрежата, истината е чудовищна - СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/semeyna-voyna-bogomil-bonev-popilya-laskin-i-aleks-eto-kakvo-napisa-za-aktyora-v-mrezhata-istinata-e-chudovishtna-snimki/50219 Goreshto.net
Семейна война: Богомил Бонев попиля Ласкин и Алекс! (ето какво написа за актьора в мрежата, истината е чудовищна - СНИМКИ)

Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева доскоро бяха първи приятели с Богомил Бонев и Нона Йотова!

Семейни приятели, които дори ходеха заедно на почивка. Това бяха Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева с Нона Йотова и Богомил Бонев. До вчера обаче, когато въпросното приятелство беше официално разтрогнато. От мъжа на депутатката от БСП. Богомил Бонев, който винаги е бил възпитан и сдържан човек, не издържа. И изригна в социалната мрежа с неочаквани и шокиращи думи за Иван Ласкин.

"Тази вечер казах на един бивш известен и глупав актьор, че като мъж е боклук. И жена му го издържа чрез Биг Брадър. И... взеха, че ми се разсърдиха", написа Бонев в профила си. А миг по-късно виртуалните му приятели и последователи се юрнаха да питат за какво става дума.

Въпросите масово бяха свързани с доскорошното им явно приятелство. На което Бонев отвърна, че по-скоро е било снизхождение от негова страна. "Снизходителност е това, но ми омръзна! Женичката му е чаровна и сладка, но със съжителството си с него сериозно губи от мозъчните си клетки", обясни половинката на Нона Йотова. В яда си Бонев обвини Иван Ласкин, че съсипва читав човек като Сърчаджиева. Която, за жалост още не може да го осъзнае. Оказа се, че капката, която е преляла чашата на търпението му към актьора, е надутото му и просташко поведение пред самата Алекс Сърчаджиева. "Търпели сме ги много. Но егото на този мъж, който е без работа, но си позволи да каже, че Алекс е негов продукт, ни дойде вече в повече. А и тя самата изпростя покрай него", обясни Богомил Бонев. На думите на една дама, очевидно приятелка, която им пожела скоро да заровят томахавките и отново да се помирят, половинката на Нона Йотова отвърна категорично - няма да е скоро! "Лошото е, че Алекс се превърна в алтер его на безработния Иван Ласкин. Нямам против да се обичат, нека да е така. Но е много тъжно, че тя започва да се губи с него", убеден бе Бонев. Може да видите дискусията по темата от снимките по-долу. Часове по-късно тя беше изтрита от Богомил Бонев, след като негов приятел коментира, че подобни мъжки разговори трябва да се водят на четири очи, а не публично в мрежата. По-интересното е как ще реагира Ласкин на това, което се осмели да му заяви в очите не някой друг (или жълт журналист), а доказан и уважаван мъж. При това доскорошен приятел. И дали ще намери сили в себе си, за да се погледне и коригира. Иван Ласкин

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.