Сензация: Денис Ризов ще става татко за втори път! (най-големият кошмар на Наталия Симеонова се сбъдна)

https://goreshto.net/novini/senzaciya-denis-rizov-shte-stava-tatko-za-vtori-pat-nay-golemiyat-koshmar-na-nataliya-simeonova-se-sbadna/49776 Goreshto.net
Сензация: Денис Ризов ще става татко за втори път! (най-големият кошмар на Наталия Симеонова се сбъдна)

Денис Ризов ще има бебе от дългогодишната си приятелка Алекс!

Рокаджията и бизнесмен Денис Ризов ще става татко за втори път. Новината избухна като истинска сензация и бе разкрита от близки до обкръжението му хора. Както можеше да се очаква, майката на бебето е Александра Йорданова. Алекс е дългогодишната половинка на Денис Ризов. Двамата се запознаха в предаването му по БНТ "Денис и приятели", където първоначално тя се изявяваше в ролята на Жената-котка. По професия Александра е гримьор и развива успешно уменията си и до днес. Припомняме, че миналата година Ризов и Александра се разделиха окончателно, тъй като разликата във възрастта натовари връзката им. "Малко трудно ми беше да устоя на енергията й. И особено на факта, че аз слушам единствено рок, а тя обичаше да излиза по нощните клубове и да се забавлява на чалга. Е, това не можах да понеса", обясняваше тогава рокаджията от "Ахат". Оказа се обаче, че чувствата между двамата са по-силни от всичко останало, тъй като месец по-късно те отново се събраха. Алекс пусна снимки от къщата на Денис Ризов във Флорида, а приятели ги поздравиха за решението. Единствената, която винаги остава наранена от неразривната спойка между Денис и Алекс, разбира се, е Наталия Симеонова. Феята на любовта цял живот таеше надежди, че някой ден, дори на стари години, отново ще се събере с мъжа на живота си. Но уви - новината за бременността на Алекс я свари неподготвена и я хвърли в ступор. "Алекс е в началото на бременността си. Надяваме се всичко да протече добре. Бебето не беше строго планирано, Денис не е от хората, които правят опити по часовник и дати. Просто се случи, но е прекрасно. Те са родени един за друг", коментират източниците. А самият Денис Ризов многократно е признавал, че това момиче - Александра, го кара да се чувства така, сякаш не върви по земята, а лети. "С нея съм жив, завършен и цялостен. Какво повече може да търси един мъж от връзката си с жена", са думите на бизнесмена.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.