Сензация: Ето ги влюбените Деси Банова и Плевнелиев заедно! (ПЪРВАТА ИМ ОБЩА СНИМКА взриви медиите - виж тук)

https://goreshto.net/novini/senzaciya-eto-gi-vlyubenite-desi-banova-i-plevneliev-zaedno-parvata-im-obshta-snimka-vzrivi-mediite-vizh-tuk/50113 Goreshto.net
Сензация: Ето ги влюбените Деси Банова и Плевнелиев заедно! (ПЪРВАТА ИМ ОБЩА СНИМКА взриви медиите - виж тук)

Деси Банова и Росен Плевнелиев вече не крият връзката си!

Да, заедно са и да, обичат се. Росен Плевнелиев и Деси Банова вече не крият връзката си от никого. Не и след като медиите надушиха новината и ежедневно бълват какви ли не клюки и интриги по техен адрес. А и защо ли да се крият, след като и двамата са разведени и могат спокойно да продължат живота си заедно. Снимката, която ще видите под текста, е първата им снимка заедно. Която днес буквално взриви медиите. Правена е преди броени дни на официално събитие в столицата. На нея ясно се вижда, че двамата не се крият. Синоптичката и президентът се обичат и са готови да продължат живота си заедно. Росен Плевнелиев нежно е прегърнал любимата си през рамото, а тя се усмихва малко неловко. Но не, защото ласките на половинката й не са й приятни. А, защото е гърмян заек и подозира какви спекулации може да породи тя оттук нататък. Присъствали на наградите "Полет в изкуството", които са на фондация Стоян Камбарев пък разкриха, че са останали очаровани от искрите, прехвърчащи между Росен Плевнелиев и Банова. "Човекът се разтапяше до нея. Гледаше я ей с такива очи като на влюбен ученик. Много са сладки заедно и им пожелаваме цялото щастие на света, защото го заслужават. Приличаха на влюбени деца един до друг", коментират очевидци. Припомняме, че се говори, че Деси Банова вече е бременна и чака дете от президента Росен Плевнелиев. Това обаче остава въпросителна, защото от снимката и от начина, по който изглеждаше на наградите, фигурата й не загатваше подобно нещо. Остава вариантът синоптичката да е бременна във втория или третия месец, когато коремчето още не личи. Но това ще се разбере тепърва. Иначе двамата вече живеят заедно и единственият им проблем са синовете на Плевнелиев. Момчетата още не можели да свикнат с новата жена на баща си и отказвали да приемат Деси до него. Вероятно с времето и това ще стане.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.