Сензация: Разкритието на Миро взриви "Капките" снощи! (хвърли бомбата в ефир, пред цяла България - виж тук)

https://goreshto.net/novini/senzaciya-razkritieto-na-miro-vzrivi-kapkite-snoshti-hvarli-bombata-v-efir-pred-cyala-balgariya-vizh-tuk/49763 Goreshto.net
Сензация: Разкритието на Миро взриви "Капките" снощи! (хвърли бомбата в ефир, пред цяла България - виж тук)

Миро Каризмата разтърси ефира и "Като две капки вода" снощи!

Поредният концерт на "Като две капки вода" снощи се превърна в истинска сензация. Но не с представянето на имитаторите, макар че бяха добри. А с разкритието на Миро Каризмата, който буквално взриви публиката. Миро трябваше да влезе в образа на турбадура Веселин Маринов и да изпее неговото култово парче "Лятна жълта рокля". Той определено се справи отлично със задачата и дори успя да разсмее зрителите. В публиката на живо беше и самият Веско Маринов, който от сърце призна, че най-доброто изпълнение на вечерта, поне за него, е било това на Миро. Какъв бе шокът му обаче, когато Каризмата хвърли бомбата с неочакван компромат за личния му живот. "Бат Веско аз много си го харесвам и то отдавна. И майка ми, и сестра ми са негови големи фенки. Майка има автограф от него, а със сестра ми излизаше навремето", изцепи се Миро, а публиката и водещите онемяха. На практика Каризмата призна поредната връзка на Веселин Маринов. Който винаги се е опитвал да брани личното си пространство и да го пази далеч от очите и ушите на публиката. След като Миро направи това разкритие, лицето на Маринов се изкриви и той сякаш застина в ступор. Но не посмя да обели и дума, а само направи отчаян опит да се усмихне. Сякаш да реагира на шега, но всички разбраха, че това е самата истина. Думите на Каризмата бяха така изненадващи, че дори Димитър Рачков и Зуека онемяха и се спогледаха гузно. А продуцентът Маги Халваджиян въртеше очи насам-натам, след което бързо смени темата. [caption id="attachment_8131" align="alignright" width="261"] Сестрата на Миро е по-голяма от него, но е хубавица[/caption] Очевидно е, че легендите за Веселин Маринов май ще се окажат истина. А слабостта му към жените е пословична. Припомняме, че в момента той има връзка със скандалната Веселина Пеева от Добрич. А бившата му съпруга Цветанка го напусна с писмо, защото не издържаше повече съвместния си живот с него. "Щом и на Миро сестрата е прикоткал, кой знае още на кой колега е забърсал я жена, я балдъза. Този Веско ще се окаже машина, бе", коментират зевзеци по форумите.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.