Сензацията е пълна: Нов обрат между Диляна Попова и Асен Блатечки

https://goreshto.net/novini/senzaciyata-e-palna-nov-obrat-mezhdu-dilyana-popova-i-asen-blatechki/49510 Goreshto.net
Сензацията е пълна: Нов обрат между Диляна Попова и Асен Блатечки

Диляна Попова пак преобърна нещата, поне така вещае най-последният слух!

Красивата актриса Диляна Попова си знае много добре цената и макар да дава като луда изявления под път и над път, че Асен Блатечки не бил за нея, тя си изиграва много хитро картите и изобщо не се е отказала от своя колега и последен възлюбен.

Най-новият слух праща Блатечки обратно при Диляна Попова, пише Skandalno.net. Двамата били успели да изгладят различията си и от скоро пак се виждали по романтичен начин. Въпреки че за романтика в този момент на бременност малко трудно може да се говори, но по-скоро чувствата между двете звезди отново пламнали.

Dilyana-AsenGoreshto.net припомня, че Диляна Попова носи бебето на Асен Блатечки от няколко месеца, но двамата живееха заедно в продължение на година. Това обаче не им попречи да се разделят преди около месец, като се появиха информации, че актьорът се е върнал при своята законна жена. Това обаче така и не се потвърди, а съседи на Диляна твърдят, че Асен отново е непрестанно в дома й и може би пак живеят заедно.

Слуховете за поредното събиране на Диляна Попова с Блатечки идват доста сензационно, тъй като самата актриса бе споделила, че това не е мъжът за нея. Оказва се обаче, че хубавицата може би хитрува с цел да се изкара невинна в цялата тази скандална история.

Има и друг вариант, а той е, че съпругата на Асен му е затръшнала вратата след грандионата му измяна и Диляна Попова го е прибрала. Със сигурност истината буди интерес, защото така и не се изясни коя точно обича Асен Блатечки.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.