ШАХ И МАТ: Виж какво включва предбрачният договор на Деси Банова и Плевнелиев!

https://goreshto.net/novini/shah-i-mat-vizh-kakvo-vklyuchva-predbrachniyat-dogovor-na-desi-banova-i-plevneliev/50427 Goreshto.net
ШАХ И МАТ: Виж какво включва предбрачният договор на Деси Банова и Плевнелиев!

Деси Банова и Росен Плевнелиев се ожениха само преди броени дни!

Само преди броени дни се състоя сватбата на Деси Банова и Росен Плевнелиев. Противно на очакванията да се венчаят с пищно и супер скъпо тържество в Гърция, двамата се взеха в столицата. На бракосъчетанието присъстваха децата на младоженците от предишните им връзки, тъщата на Плевнелиев, както и неколцина най-близки роднини и приятели. Не в сватбеното тържество е "черешката на тортата" обаче, е в договорът, който влюбените сключили преди събитието. Деси Банова шашнала бъдещия си съпруг като сама настояла да подпишат предбрачен договор. Уж, за да докаже на бившия президент, че няма претенции към богатството му и се омъжва за него само и единствено по любов. Близки до обкръжението на синоптичката обаче прихнаха в смях. И й признаха, че действително знае как да си плете кошницата. Защото, без подобен договор, при евентуален развод, Плевнелиев би имал възможността да продължи да се грижи и подпомага финансово единствено бъдещия им общ наследник. Не така стоят нещата към днешна дата обаче. Договорът на Деси Банова и Плевнелиев включва клауза, според която ако съпругът има вина за развода им, ще трябва да брои по 50 бона на жена си. При това за всяка една година от брака им, съобщава агенция ПИК.

"И тук не визираме единствено изневяра, а ред други неща. След няколко години тя може да изкара, че Росен я потиска, не я прави щастлива и какво ли още не. При което той ще й цака по 50 000 на годинка. Найс, а?!..", коментират източниците.

При вина за развода от страна на Деси Банова, Росен Плевнелиев ще има задължения само към детето им. Издръжката на което обаче, вече е определена и е повече от солена. Наред с това, при евентуален развод, двамата съпрузи ще делят наполовина всичко, което е придобито по време на брака им - както си е по принцип. С "малката" подробност, че всичко ще бъде закупено с парите на Плевнелиев, в което никой не се съмнява. "Общо взето Десито си опече работата и нокаутира Роската, без той да се усети. Дано да са живи и здрави, и да се обичат, разбира се. Но последното само бъдещето ще го покаже", хитро се подсмихват зевзеците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.