Шарлопов се обръща в гроба: Това ли е Бояна, на която се врече?! (шокът е огромен)

https://goreshto.net/novini/sharlopov-se-obrashta-v-groba-tova-li-e-boyana-na-koyato-se-vreche-shokat-e-ogromen/50458 Goreshto.net
Шарлопов се обръща в гроба: Това ли е Бояна, на която се врече?! (шокът е огромен)

Вдовицата на Стефан Шарлопов шокира обществеността!

Най-успешният бизнесмен у нас - покойният Стефан Шарлопов сигурно се обръща в гроба. А причината е жената, на която се врече в любов и вярност. И на която отдаде живота си - неговата вдовица Бояна Шарлопова. Едва броени месеци след внезапната и трагична гибел на Шарлопов, обичната му съпруга е решила да... се отърве от всичко, за което той се е трудил с години. Казано с две думи - разпродава наследството.

Новината избухна като истинска бомба и хвърли в шок не само близките и приятелите на милионера, но и обикновените българи. Които отлично знаят какво е за него бизнесът и особено комплексът "Созополис".

Припомняме, че именно там - в "Созополис", Стефан Шарлопов направи обелиск с името на родителката си. И там пожела да бъде разпръснат праха му след като го кремират. "Надявам се някой ден, когато децата и жена ми идват на мястото, да погледнат небето и морето, и така да си спомнят за мен", сподели в едно от последните си интервюта Шарлопов. Как ли би приел сега той факта, че точно това съкровено за него място, ще бъде продадено на китайци?! Да, оказа се, че Бояна Шарлопова скоростно е взела решение да се отърве от петте хотела от веригата "Шарлопов груп", съобщи вестник "Уикенд". Цената, на която ще бъде разпродаден бизнеса му, е 100 милиона евро. А хотелите са "Янтра" във Велико Търново, "Парк хотел Пирин" в Сандански, "Мургавец" в Пампорово, както и любимия му "Созополис" край Созопол. Империята на Шарполов е обявена за продан от вдовицата му, а миналата седмица у нас вече са пристигнали китайските инвеститори с апетит към сделката. Всъщност точно Бояна Шарлопова се оказва най-облагодетелствана след кончината на мъжа си. Фактът, че Стефан Шарлопов не е успял да остави завещание, моментално дава в ръцете на вдовицата му цели 50% от цялото му състояние. А останалите 50% трябва да се разделят по равно пак между нея и петте му деца. В случая първородната Ева Шарлопова остава най-ощетена. Макар че тя беше дясната ръка на баща си и му помагаше да въртят целия бизнес. Шарлопов

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.