Широко скроен: Борисов прие брак с Корнелия, тя обаче се дърпа! (виж парчето, което вдигна кръвното на Пайнера - ВИДЕО)

https://goreshto.net/novini/shiroko-skroen-borisov-prie-brak-s-korneliya-tya-obache-se-darpa-vizh-parcheto-koeto-vdigna-kravnoto-na-paynera-video/50229 Goreshto.net
Широко скроен: Борисов прие брак с Корнелия, тя обаче се дърпа! (виж парчето, което вдигна кръвното на Пайнера - ВИДЕО)

Пайнер зажени Бойко Борисов и Корнелия Нинова, видеото е хит!

Кръвно над 200 вдигнал собственикът на Пайнер - инженер Митко Димитров, когато чул новото парче на тримата си зевзеци. Както можем да се досетим, става дума за триото Константин, Борис Дали и Илиян Тупалката. Те взривиха с новата си песен, която беше готова още в началото на декември. Заради култовата заигравка с имената на Бойко Борисов и Корнелия Нинова в текста обаче, Пайнера бил на косъм да я спре и дори да я изтрие. Коцето, Борис Дали и Илиян Тупалката пеят закачливо: "И после сънувам, че Бойко женя. По любов го бракувам с Корнелия!"... Тези дни Коцето се изпусна и разкри, че шефът му категорично е бил против пускането на песента. Не и докато не потърси мнение лично от участниците в нея. А това са не само Борисов и Корнелия, а още Слави Трифонов, Христо Стоичков и целия Ку-ку бенд. Всеки от "потърпевшите" е трябвало да каже тежката си дума, преди трио "БИК" да може да се похвали с парчето пред феновете си. И чудото се случило, хвали се Коцето. "Бойко Борисов пръв чу парчето и много го хареса, прие го с широка усмивка. Христо Стоичков също веднага се съгласи. Слави Трифонов и Ку-ку бенд нямаха нищо против песента и видеото. Само Корнелия Нинова нещо се е дърпала и е била против. Това обаче е глупаво, защото човек трябва да носи на майтап и да може да си прави шоуто", смята Коцето. В крайна сметка видеото вече се разпространява свободно в мрежата, а хората му се кефят на макс. Вече е събрало над 2,5 милиона гледания, което е доста обещаващо. С две думи гаранция, че ще се превърне в поредния супер хит из клубовете. Но пък Коцето, Борката и Тупалката знаят какво правят и отдавна са доказали, че съберат ли се, става взривоопасно. Чуйте и вижте и вие парчето, а после споделете дали ви е изкефило!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.