Шок: Цуни блъска, дърпа и заплашва Енджи в Къщата! (защо не го изгониха по правилата - ВИЖТЕ С ОЧИТЕ СИ ТУК)

https://goreshto.net/novini/shok-cuni-blaska-darpa-i-zaplashva-endzhi-v-kashtata-zashto-ne-go-izgoniha-po-pravilata-vizhte-s-ochite-si-tuk/50029 Goreshto.net
Шок: Цуни блъска, дърпа и заплашва Енджи в Къщата! (защо не го изгониха по правилата - ВИЖТЕ С ОЧИТЕ СИ ТУК)

Цуни се нахвърли физически върху крехката Енджи Касабие!

Тотално погазване на правило номер едно във Вип Брадър съзряха зрителите снощи. Когато Цветелин Маринов - Цуни се нахвърли върху крехката ливанка Енджи Касабие. И започна да я дърпа, блъска и заплашва. Кадрите, които може да видите с очите си, се разиграха за броени секунди. Спречкването стана точно на 27-та минута и 38 секунди от епизода като веднага след това бяха пуснати други кадри. Всичко се случи страшно бързо. Мегз и Енджи Касабие бяха в спалнята и дизайнерката отново опитваше да се разбере с диетоложката относно разпрата им за рибата тон на вечеря. Знаем, че Енджи Касабие направи забележка на Мегз, че е взела личното й филе от риба тон. А това, което последва след думите й, беше пореден скандал и размяна на остри реплики с шеф Петров. Странно как точно Цуни се вписа в продължението на конфликта, но той също се озова в спалнята при Каканашева и Касабие. Докато двете жени разговаряха, Цветелин Маринов се озъби на Енджи с думите: "Коя си ти, бе?! На каква ми се правиш?!" "Аз съм Енджи Касабие!" - отвърна му ливанката и пристъпи няколко крачки към него. Именно тогава Цуни сякаш превъртя. Дойде до нея, стисна я за ръката и започна да я дърпа и блъска. Като едновременно с това съскаше през зъби: "Не ме дразни, бе! Не ми се прави, че не знам!"... Зрители останаха сащисани от явното физическо посегателство на Цуни върху Енджи, макар и да не се стигна да нещо по-сериозно като шамар например. "Как може?! Кой му дава право да блъска жената пред цяла България и защо Биг Брадър не го изгони или поне не го санкционира?! Трябваше да я набие ли, за да му потърсят сметка?! Значи да блъскаш и заплашваш жена е в реда на нещата, така ли", коментират възмутени зрители по форумите. Сами може да видите, че избухването на Цуни никак не беше на шега, а съскането му издаваше реална заплаха. Този път той се сдържа и не отприщи още повече гнева си, но какво ли ще стане занапред.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.