Шок: Мъжът на Ивет Лалова я обрече да няма деца още години напред

https://goreshto.net/novini/shok-mazhat-na-ivet-lalova-ya-obreche-da-nyama-deca-oshte-godini-napred/49441 Goreshto.net
Шок: Мъжът на Ивет Лалова я обрече да няма деца още години напред

Ивет Лалова е принудена да работи още доста години, което значи, че няма как да забременее...

Красавицата Ивет Лалова няма да има деца в близките поне 3-4 години, научи Goreshto.net. Това стана ясно от решението на съпруга й Симоне Колио да се откаже от кариерата си в леката атлетика и да си стои вкъщи. Както Lifestyle.bg писа, италианецът официално е сложил край на спорта с аргумента, че иска да е повече време до Ивет Лалова и възнамерява да пътува с нея навсякъде. Това обаче ще удари семейството чисто финансово.

"Той е луд по нея. Иска да я следва навсякъде, а това няма как да стане докато и двамата са все още на пистата. Затова взе решението да се откаже и да бъде с нея постоянно." - коментира един от близките до двойката.

[caption id="attachment_5154" align="alignright" width="300"]По решение на Симоне Колио, Ивет Лалова няма да има деца в близките години По решение на Симоне Колио, Ивет Лалова няма да има деца в близките години[/caption]

Решението на Симоне Колио обаче обрича Ивет Лалова да работи още няколко години, при това на най-високо ниво, ако младоженците не искат да търпят финансови проблеми. Всяка спортистка няма как да забременее по време на своята активна кариера. Тъй като Симоне вече е без работа, то Ивет Лалова ще трябва да се труди докато може, което значи, че няма да забременява.

Не е ясно дали двамата са взели това решение заедно, но то изглежда доста егоистично от страна на Колио. Обикновено жената е тази, която си остава вкъщи с цел семейство и деца. Ивет Лалова вече е на 30 години и при така стеклите се обстоятелства надали ще стане майка по-рано от 35-та си годишнина.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.