Шок: Слави сменя Тереза със Симона?

https://goreshto.net/novini/shok-slavi-smenya-tereza-sas-simona/49431 Goreshto.net
Шок: Слави сменя Тереза със Симона?

Крисия и Симона са изключително близки и скоро може отново да работят заедно при Слави!

Шокираща смяна може да има в "Шоуто на Слави" скоро. Тереза Тодорова може да бъде заменена от Симона Иванова, дочу Goreshto.net. Самата Тереза няма особено желание да продължи работата си в телевизионното шоу, тъй като откакто Крисия Тодорова й стана колежка, тя се чувства засенчена, предвид огромната популярност на разградската сладурана. Именно поради тази причина двете не са в цветущи отношения и ако това не се промени, Слави Трифонов ще трябва да се намеси.

[caption id="attachment_5083" align="alignright" width="300"]Симона Иванова (вляво) и Тереза Тодорова (вдясно) Симона Иванова (вляво) и Тереза Тодорова (вдясно)[/caption]

Ако се наложи Дългия да избира измежду Тереза и Крисия, той просто не би се поколебал и веднага би оставил в предаването си втората, тъй като тя му носи много повече рейтинг. Самата Крисия е много близка със Симона Иванова, с която се състезаваха в конкурса за дама на Господин Андреев. Момиченцето от Разград дори вече е започнало да убеждава Слави да включи Симона в шоуто, а това на този етап би могло да се случи само на мястото на Тереза.

[caption id="attachment_5084" align="alignleft" width="300"]Крисия и Симона са големи приятелки и след конкурса при Слави Крисия и Симона са големи приятелки и след конкурса при Слави[/caption]

Нека припомним, че Крисия и Тереза участват заедно с Господин Андреев в рубриката "Запознай се с малките", която се излъчва всеки петък и се радва на широк интерес от страна на зрителите. Двете малки момиченца се редуват през седмица, но в деня на Крисия рейтингът е много по-висок. Ако Симона стане певицата за другия петък, то тогава Крисия би имала доста по-сериозна конкуренция, а и "Шоуто на Слави" би спечелило, тъй като и Симона има много фенове сред зрителите.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.