Шок в "Шоуто на Слави": Най-ценният човек за Слави Трифонов го напуска! (той и екипът изстинаха - пълни подробности)

https://goreshto.net/novini/shok-v-shouto-na-slavi-nay-cenniyat-chovek-za-slavi-trifonov-go-napuska-toy-i-ekipat-izstinaha-palni-podrobnosti/49812 Goreshto.net
Шок в "Шоуто на Слави": Най-ценният човек за Слави Трифонов го напуска! (той и екипът изстинаха - пълни подробности)

Слави Трифонов, а и хората му, са в шок от това решение!

Слави Трифонов и "Шоуто на Слави" са на път да се простят с най-ценния си кадър. Решението вече е взето, само остават формалните подробности по прекратяване на договора. Източници от кухнята на медията хвърлиха бомбата с потресаващата новина, че диаманта на предаването Крисия Тодорова напуска шоуто. Малката принцеса, която заковава зрителите пред екрана всеки втори петък от месеца, вече не иска да работи при Дългия, съобщава вестник "Ретро".

Причината за това не е някакъв скандал със Слави Трифонов или друг проблем, а просто избор на дете. За което вече има други желания и приоритети. На Крисия й идва в повече натоварването, защото от месеци тя се е отдала почти изцяло на танците.

Както вече знаем, разградската принцеса вече се явява и на конкурси по латинотанци. Точно с тях, тя и партньорът й успяха да спечелят златната купа на състезание в Русе. Очевидно красавицата има огромен талант, който може, а и иска да развива. "Крисия се нарадва на работата си в "Шоуто на Слави". А и плюс това видя, че колкото и нейни собствени песни и клипове да й бяха обещани, реализация няма. Тя записа едва една песен със Слави и близнаците Хасан и Ибрахим. Нормално е вече да има други интереси и мечти. Тя пеенето си го може, сега е ред на танците", коментират източниците. Родителите на Крисия не били съгласни с решението й, защото ще изгубят страшно много пари. Докато е обвързана с договор при Слави Трифонов, Криси беше нещо като златната им кокошка. Само че не могат да направят нищо, когато самото дете не го иска. Най-разтърсен и наранен, разбира се, е самият Слави Трифонов. Той така се привързал към детето-чудо и така обикнал Крисия, че новината му дошла като гръм. Не по-малко разочаровани са и останалите от екипа, които са наясно, че малката им носи огромна част от рейтинга. "Каквото и да си говорим, шоуто може да е добро, но след толкова години вече се изчерпа. А и Слави хубаво си гледа хората като семейство, но трябваше да ги подновява. Да взима нови и млади сценаристи, които да освежават и разнообразяват предаванията. А сега какво - само глупостите на изкукалия Иво Сиромахов и Филипчо слушаме", коментират и зрители в мрежата. [caption id="attachment_8445" align="aligncenter" width="658"] Диамантът на шоуто - Крисия иска да се ориентира към танците[/caption]

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.