Шокира: Мария Илиева с потресаващо признание броени месеци след раждането! (даже близките й не са го знаели)

https://goreshto.net/novini/shokira-mariya-ilieva-s-potresavashto-priznanie-broeni-meseci-sled-razhdaneto-dazhe-blizkite-y-ne-sa-go-znaeli/50311 Goreshto.net
Шокира: Мария Илиева с потресаващо признание броени месеци след раждането! (даже близките й не са го знаели)

Мария Илиева успя да остави с отворени усти и най-близките си хора!

Поп дивата Мария Илиева направи взривяващо признание броени месеци след раждането на първородния си син Александър. Певицата, която до момента всячески се опитваше да пази в тайна личния си живот, взе своето решение. Според близки до нея източници, то е категорично и ясно показва какви са отношенията на певицата с Георги Михайлов. Както знаем, младият хубавец е баща на малкия Сашко. А доскоро се водеше и любим на Мария Илиева. Е, това днес е доста спорно, защото изпълнителката вече усилено търси... друг мъж. Но не за себе си, а за сина си. Оказа се, че Мария иска да наеме бавачка на детето, но бавачка от силния пол. "Не искам дами да ми се мотаят вкъщи. Сигурно мнозина ще ме сметнат за луда, но когато детето е момченце, то е по-добре да има контакт и общуване с някой като него. Затова и искам такава... батко или чичо-бавачка", разкрива Мария Илиева пред близките си хора, съобщава вестник "Галерия". Разбира се, търсенето й все още не е дало резултат, тъй като България не е Америка. И у нас да откриеш мъж, желаещ да се занимава с подобна професия е равносилно с това да намериш игла в купа сено. Стана ясно и друго. А именно, че младият Георги Михайлов нямал нищо против някой чужд хубавец да се грижи за собственото му бебе. Което само по себе си потвърждава всичко, видяно досега в поведението му. Припомняме, че Георги нито съобщи в профила си за раждането на своето дете, нито каза дума за него или за самата Мария. Гледайки Фейсбука му доскоро, всички оставаха с впечатлението, че той сякаш нарочно държи настрани новото си семейство. Профилите на родителите и сестра му също останаха неми и слепи за щастливото събитие, което е повече от странно и дори абсурдно. "То се е видяло, че Мария сама ще си гледа детето с този несериозен и инфантилен човек до себе си. Но може да е за добро и да открие далеч по-подходящ", коментират източниците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.