Шокиращи обрати: Ето какво ще се случи на финала на "Откраднат живот" довечера! (подробности + СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/shokirashti-obrati-eto-kakvo-shte-se-sluchi-na-finala-na-otkradnat-zhivot-dovechera-podrobnosti-snimki/50387 Goreshto.net
Шокиращи обрати: Ето какво ще се случи на финала на "Откраднат живот" довечера! (подробности + СНИМКИ)

Любимият сериал "Откраднат живот" ще държи до последно зрителите в напрежение!

Броени часове остават до финала на петия сезон на "Откраднат живот". Любимият сериал ще държи зрителите в напрежение цели два часа довечера. А обратите в него ще са наистина непредвидими. Две сватби ще изненадат феновете на "Откраднат живот" в сезона "Критична точка". Сестра Жекова, изиграна от Марта Вачкова, най-сетне ще се види като булка. Тя ще тръпне от щастие, очаквайки да се превърне в съпруга на любимия си Васко. За жалост обаче до сватба няма да се стигне, а сестра Жекова ще се окаже изоставена пред олтара. Каква ще е причината Васко да се откаже от брака им, предстои да разберем довечера. Д-р Огнянова и д-р Марио Ковачев също ще се съберат официално, след множество проблеми и колебания. Братът на Марио - д-р Тони Ковачев ще се излекува и ще се изправи на крака след поредната трансплантация на черен дроб. За да остане и продължи пътя си с д-р Албена Войнова. В последните епизоди ще станем свидетели на разкритието на неподозирани роднински връзки и факта, че истинският баща на Албена Войнова е именно доцент Захариев. Чудовищен ще бъде сблъсъкът между Ина Фотева и милионера Иво Фотев. Бременната Ина е поставена в капан от мъжа си и се принуждава да му признае истината за любовта си с Борис Тасев. Насилието на Фотев над нея е неочаквано и шокиращо, а Ина е поставена пред тежък избор. Ще роди ли тя детето на Борис и ще останат ли заедно, това също ще видим в сериала. "Откраднат живот" ще се превърне и в поле на същински екшън заради измамата и кражбата на парите за болница "Свети Кирил". А д-р Стаменова в лицето на Ернестина Шинова ще стигне кулминацията на отчаянието си. Критична ситуация с новородения им син ще събере отново разделените наскоро д-р Хинова и доцент Мазов. Дали обаче двамата ще съумеят да загърбят личните си дрязги в името на любовта и семейството си. Не пропускайте финала на "Откраднат живот", за да разберете всичко това и много повече. Приятно гледане!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.