Шокиращи опити за двойничка на Емануела /СНИМКИ/

https://goreshto.net/novini/shokirashti-opiti-za-dvoynichka-na-emanuela-snimki/49405 Goreshto.net
Шокиращи опити за двойничка на Емануела /СНИМКИ/

Емануела отново предизвика вниманието на цяла България с интересен конкурс!

От днес стартира един доста интригуващ конкурс, който се организира от Емануела. Красивата певица възнамерява да подари една от своите рокли на случайно момиче от народа, което прилича на нея. Фолк дивата уведоми своите фенове сред жените да изпращат собствени снимки на електронната поща на "Ара мюзик" и в началото на месец юни ще бъде избрана двойничката на Емануела, която ще спечели нейна рокля.

Goreshto.net успя да се добере до два опита за двойничка на Емануела, които са меко казано шокиращи. Девойките са хубави, но нямат общо с певицата. Очевидно обаче желанието за сценичния тоалет на участничката в "Къртицата 1" не може да сдържи емоциите и много момичета започнаха да се припознават в Емануела. Вижте сами дали тези девойки имат шанс за роклята!

[caption id="attachment_4881" align="aligncenter" width="300"]Прилича ли поне малко на Емануела Салиме Мухадинова? Прилича ли поне малко на Емануела Салиме Мухадинова?[/caption] [caption id="attachment_4883" align="aligncenter" width="300"]Малката Вики също се надява на роклята, но приликата й с Емануела е нулева Малката Вики също се надява на роклята, но приликата й с Емануела е нулева[/caption]

Би се получило доста интересно, ако повечето снимки, които получи Емануела, са такива. Когато става въпрос за някаква награда, наистина можем да станем свидетели на доста шокиращи неща. Победителката ще се срещне с Емануела на 11 юни. Дано да изглеждат като близначки.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.