Шокиращо разкритие за Маргарита Михнева взриви страната: Колегите й не искат да повярват!

https://goreshto.net/novini/shokirashto-razkritie-za-margarita-mihneva-vzrivi-stranata-kolegite-y-ne-iskat-da-povyarvat/49790 Goreshto.net
Шокиращо разкритие за Маргарита Михнева взриви страната: Колегите й не искат да повярват!

Истината за Маргарита Михнева сащиса всички!

Неочаквано разкритие за дългогодишната разследваща журналистка Маргарита Михнева взриви страната и хвърли в шок колегите й. Всички се питат това ли е краят на най-популярното лице на гилдията?! Защото Маргарита Михнева напусна родината с еднопосочен билет. Това се е случило още през месец февруари, когато устатата дама хванала самолета за рая на земята - Швейцария. Както знаем отдавна, там живее единствената й дъщеря Неда. Последната получи образованието си в най-престижния колеж в Швейцария "Льо Розе", намиращ се на метри от Женевското езеро. Един семестър там струва луди пари и още навремето всички се чудеха откъде Михнева е извадила тези средства, за да подпомогне щерка си. Днес Неда вече е преподавател в университета, а живее в огромна къща, подобна на палат. Твърди се, че наемът на впечатляващата сграда е плащан от работодателя й, но познати на Михнева у нас поставят това под съмнение. Най-втрещени от заминаването на Маргарита са нейните колеги. Които от години я слушаха да обяснява, че пенсията й възлиза на 195 лева - цифром и словом. "Повече от ясно е, че това са глупости. Да, пенсията й може да е такава, но как с тези пари би могла да живее в България, та камо ли в Швейцария. Едва ли е на издръжка при Неда. Очевидно е, че по време на работата си е прибирала доста парички. А уж разследванията й бяха най-обективните и честни. Как става това обаче - кой дава пари ей така, за репортажи и журналистически теми", шушукат из гилдията в столицата. Освен, че заживя като кралица в Швейцария, Маргарита Михнева вече си намерила и мъж. Става дума за богат и интелигентен швейцарец, който е бивш адвокат. Двамата се запознали преди няколко месеца и общували на английски. Не след дълго се харесали и често си организирали излети или романтични вечери в елитни ресторанти. Нищо чудно на Михнева да й се усмихне щастието и да стане швейцарска съпруга.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.