Шоков удар: Милица Гладнишка жертва на побой!

https://goreshto.net/novini/shokov-udar-milica-gladnishka-zhertva-na-poboy/49437 Goreshto.net
Шоков удар: Милица Гладнишка жертва на побой!

Милица Гладнишка е преживяла нещо наистина кошмарно!

Популярната звезда на българското кино Милица Гладнишка е преживяла огромен ужас. Тя е била бита в градския автобус. Чаровната брюнетка разказа за страшния случай, в който озверял мъж й нанесъл удари в челюстта и трахеята.

За щастие тя бързо се окопитила,защото била свикнала на какво ли не. Причината мъжагата да си пробва юмруците на настоящата оценяваща в журито от шоуто „Като две капки вода” било, че тя защитила жена, която грубиянът бутнал по стълбите. Заради своята съпричастност Милица Гладнишка получила ударите и за малко „да й изхвръкне трахеята”. Но както сама твърди актрисата, бързо се „взела в ръце” и нанесените удари не успели да я осакатят.

[caption id="attachment_5127" align="alignright" width="300"]Милица Гладнишка Милица Гладнишка е била бита пред очите на всички[/caption]

Името на Милица Гладнишка нашумя покрай телевизионния сериал „Етажна собственост”. В него тя играеше роля на съпруга на домоуправителя, която водеше тежка битка с наднорменото си тегло.

Себе си 38-годишна софиянка определя като „яка” и справяща се с всякакви ситуации. Преди да завърши образованието си тя е работила като сервитьорка. Както обяснява самата Милица Гладнишка, това много й е помогнало да изгради някои черти в характера си. Тя още тогава импровизирала и умеела да „влезе под кожата” на клиентите си. Те често й носели от благодарност подаръци от дестинациите, до които пътували. Милица Гладнишка разказва за предишната си професия, че в практиката си се е срещала и с „муфтаджии”, които бягали и не си плащали сметките, които после трябвало да покриват от заплатите си с колежката й.

Заради това, че непрекъснато попада в неприятни инциденти по градските возила и заради „голямата си уста” Милица решила да си купи кола. Дотогава чаровницата вече ползва таксита, за да пристигне там, където й е необходимо.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.