Шоков удар: Николета смъртоносно нарани Азис!

https://goreshto.net/novini/shokov-udar-nikoleta-smartonosno-narani-azis/49371 Goreshto.net
Шоков удар: Николета смъртоносно нарани Азис!

Николета Лозанова игра мръсно и с най-добрия си приятел от години - Азис!

Николета Лозанова удари дъното и показа що за стока е, като предаде не друг, а най-добрия си приятел от години насам - Азис. За подлата постъпка на Николета разкри самият Азис като публикува обща снимка на двамата в леглото и заяви, че това е последното фото с бившата си приятелка, което поства във Фейсбук.

[caption id="attachment_4592" align="alignright" width="300"]Николета Николета силно нарани Азис, свършено е с приятелството им[/caption]

"Как от приятелка взе, че се превърна в предателка?!", написа с болка и обида Азис под снимката, на която двамата са усмихнати и щастливи. Той разкри, че винаги е обичал много Николета, че я е приемал не само като приятелка, но и като родна сестра, с която е делял всичко - и радостите, и болките, и сълзите си.

Азис разказа как той и Николета редовно са яли от една чиния, спели в едно легло и се разхождали хванати за ръка като малки деца. Как той й споделял всичко и мислел, че винаги може зда разчита на Николета.

Накрая Азис пожела на Николета рейтингът на предаването й "Поверително от NL" никога да не рухва, както е рухнало тяхното приятелство, след като тя го е наранила смъртоносно.

[caption id="attachment_4593" align="aligncenter" width="222"]Ето думите на Азис към Николета Ето думите на Азис към Николета[/caption]

От думите на Азис личи страшната обида, която изпитва от нещо, което му е причинила Николета Лозанова. Какво е то обаче, певецът не пожела да разкрие, поне не и в този етап от живота си.

Под статуса му във Фейсбук има много коментари от фенове и хиляди въпроси, целящи да се разбере истината и какво се е случило между тях. Азис обаче не обели и дума повече, а самата Николета Лозанова също не е излязла с отговор, който може да потвърди или отрече думите на Азис.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.